Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό συμβούλιο του Survivor, όπου μετά την ψηφοφορία η πρώτη παίκτρια προς αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τριαντάφυλλος και Άννα Μαρία Βέλλη τσακώθηκαν με αφορμή όσα έγιναν στο αγώνισμα ασυλίας. Η παίκτρια είπε τη λέξη μ…ς, κάτι που ενόχλησε τον γνωστό τραγουδιστή.

«Προσωπικά η Άννα Μαρία με στενοχώρησε, με είπε μ…α. Έγινε παρεξήγηση, έχει τόσα νεύρα, με έβρισε μπροστά στους συμπαίκτες μου, τους συμπαίκτες της, σε όλη την Ελλάδα. Μου είπε, θα τα πούμε έξω. Τι απειλή ήταν αυτή;».

«Δεν έβρισα εσένα, Τριαντάφυλλε μου, ήταν μια έκφραση που μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν ήταν προσωποποιημένη πάνω σου. Από κει και πέρα έγινε ένα σκηνικό, με κοίταξες στα μάτια πριν ξεκινήσει ο αγώνας, γελάσαμε και μετά έκανες ότι δεν έγινε ποτέ. Και μετά σου είπα ότι δεν είσαι τίμιος» απάντησε εκείνη.

«Το είπα για πλάκα και χαβαλέ. Δεν θέλω όμως να ακουστεί ότι χαρακτήρισα έναν άνθρωπο με αυτή τη λέξη… Ήταν πάνω στα νεύρα μου αλλά δεν ήταν προς το πρόσωπο σου. Ήταν μια λέξη που λέμε όλοι μας» πρόσθεσε η παίκτρια των Μπλε.

«Τελείωσε! Άννα Μαρία τέλος… Το είδε όλος ο κόσμος» απάντησε.