Αισθητή θα είναι η σφραγίδα του Πέτρου Μπούτου στο πρόγραμμα που σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν.

Το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να εγκρίνει όχι μία, αλλά συνολικά τρεις νέες σειρές του production hub ANTS, στο οποίο προΐσταται ο κ. Μπούτος.

Εκτός από την καθημερινή σειρά με προσωρινό τίτλο «Οι απόφοιτοι», την οποία σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωμόπουλος, «πράσινο φως» πήρε και η πρόταση Μπούτου για μεταφορά στην ελληνική πραγματικότητα του γερμανικού φορμάτ της κωμικής σειράς «Turkish for beginners», όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Realnews» στο ένθετο «Reallife».

Πρόκειται για οικογενειακή κωμωδία που προσεγγίζει το θέμα της διαπολιτισμικής και διαφυλετικής συνύπαρξης μέσα στο ίδιο σπίτι, καθώς στο πρωτότυπο μια γερμανίδα ψυχοθεραπεύτρια ερωτεύεται και αποφασίζει να συζήσει με έναν τούρκο αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, στην ελληνική μεταφορά η σειρά θα πραγματεύεται τον έρωτα μιας ελληνίδας χριστιανής με έναν έλληνα μουσουλμάνο, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιλεγεί τελικά ο κεντρικός ανδρικός ρόλος να είναι Τούρκος.

Όσο για την τρίτη πρόταση που κατέθεσε ο κ. Μπούτος και ενέκρινε ο ΑΝΤ1, πρόκειται για μια αισθηματική σειρά που προέρχεται από εταιρεία παραγωγής του Ισραήλ. Το σίριαλ αυτό θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στο δεύτερο μισό της προσεχούς σεζόν.