Ο μεγάλος τελικός του GNTM ξεκίνησε και οι τέσσερις καλύτεροι του φετινού κύκλου βρέθηκαν αντιμέτωποι με την πρώτη τους δοκιμασία.

Στην συγκεκριμένη δοκιμασία οι Παρασκευή, Ηρακλής, Αιμιλιάνο και Ανδρέας ανέβηκαν στην πασαρέλα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά στους κριτές του GNTM.

Ο coach των παικτών, Γιώργος Καράβας έδωσε τις οδηγίες του στους διαγωνιζόμενους και από τα παρασκήνια παρακολουθούσε τις αποδόσεις τους.

Ωστόσο, ένα λάθος των αγοριών εκνεύρισε τον Γιώργο Κάραβα ο οποίος τα «πήρε» αρκετά και τους έβαλε τις φωνές.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πρώτης πασαρέλας, ο Γιώργος Καράβας ενημέρωσε τους άνδρες φιναλίστ πως θα πρέπει να έχουν στο νου της τη μοναδική γυναίκα της παρέας, Παρασκευή Κερασιώτη η οποία λόγω των τακουνιών δεν θα μπορεί να «τρέξει» στην πασαρέλα άρα θα πρέπει εκείνοι να ακολουθήσουν πιο αργό ρυθμό ώστε να τη βοηθήσουν.

Κάτι το οποίο δεν έγινε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας και το παρατήρησε ο Γιώργος Καράβας με αποτέλεσμα να εκνευριστεί.

Απουσιάζει από τον τελικό ο Άγγελος Μπράτης

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του GNTM κατά τον οποίο αποχώρησε ο Έντουαρντ μια ανάσα από τον τελικό. Η απουσία του κριτή Άγγελου Μπράτη ήταν κάτι το οποίο σχολιάστηκε ενώ η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε τους αγχωμένους παίκτες πως ο Άγγελος Μπράτης θα εμφανιστεί… ψηφιακά.

Ο Άγγελος Μπράτης έκανε την εμφάνιση του μέσω Skype όπου μίλησε με τους παίκτες. Πριν λίγες ώρες ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM από τον οποίο ένας από τους τέσσερις φιναλιστ, Παρασκευή, Ηρακλή, Αιμιλιάνο και Ανδρέα θα αγγίξει το όνειρο του για μια καριέρα στο χώρο της μόδας.

Ωστόσο και από τον τελικό απουσιάζει ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν δεν θα εμφανιστεί ζωντανά ούτε απόψε ενώ την κριτική του και τις βαθμολογίες τους θα τις δώσει  μέσω Skype.

TAGS