Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV η νέα σειρά μεταφυσικού τρόμου του Netflix, Hemlock Grove από το μετρ του είδους Έλι Ροθ. Με εξαιρετικό καστ που περιλαμβάνει την Φάμκε Γιάνσεν και τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ, η σειρά φαίνεται να συνδυάζει το True Blood και το Twin Peaks και έχει ήδη προταθεί για 2 Emmy.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουμε ακόμη την πρεμιέρα του σκοτεινού Μόνο ο Θεός Συγχωρεί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την κωμωδία Οικόπεδο 12 του Κυριάκου Τοφαρίδη με συμπαραγωγό τον ΟΤΕ TV στο OTE CINEMA 1HD, αλλά και την προβολή της προτελευταίας ταινίας του μεγάλου Αλάν Ρενέ, Ακόμη δεν Έχετε δει Τίποτα στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand.

Στα αθλητικά, ανεβάζουμε ταχύτητα με τον 7ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 στον Καναδά, τον αγώνα WRC ζωντανά από τη Σαρδηνία. Επίσης, δεν θα χάσουμε τoν τελευταίο φιλικό αγώνα προετοιμασίας της εθνικής Ελλάδας με τη Βολιβία πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και το φινάλε του Roland Garros στο Παρίσι, με τον τελικό Γυναικών Σάββατο 7 Ιουνίου στις 16.00 και τον τελικό Ανδρών την Κυριακή 8 Ιουνίου, ίδια ώρα στο Eurosport HD.

Αθλητικά

Ο Ιούνιος μπαίνει δυναμικά και τη φετινή σεζόν στον OTE TV! Τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV, ανεβάζουν τη θερμοκρασία δίνοντας συνέχεια στο εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό θέαμα με τα σημαντικά παιχνίδια των υπόλοιπων εθνικών ομάδων που αναμένεται ότι θα πρωταγωνιστήσουν στην τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Η συναρπαστική δράση συνεχίζεται στο μπάσκετ με τη μάχη για το στέμμα του ΝΒΑ στους τελικούς ανάμεσα σε Σαν Αντόνιο Σπέρς και Μαϊάμι Χίτ και τους καθοριστικούς αγώνες των Playoffs στα πρωταθλήματα Ισπανίας και Ιταλίας. Επίσης, ο Ιούνιος φέρνει στους δέκτες σας τις μάχες του φιλέ από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ, που συνεχίζουν με αμείωτη ένταση, τη προσπάθεια για τη κατάκτηση του φετινού τίτλου της FIVB World League ανδρών.

Ταινίες και σειρές

Πολλές και διαφορετικές οι επιλογές στο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα.
Από την υπηρεσία OTE Cinema On Demand ξεχωρίζουμε την πρεμιέρα της ταινίας Ακόμη δεν Έχετε δει Τίποτα, την οποία γύρισε ο σπουδαίος Γάλλος σκηνοθέτης Αλάν Ρενέ στα 90 του χρόνια, λίγο πριν το θάνατό του, και που βασίζεται στην Ευρυδίκη, το θεατρικό έργο του Ζαν Ανουίγ, αλλά και το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ Το Ψέμα του Άρμστρονγκ του βραβευμένου με Όσκαρ Άλεξ Γκίμπνεϊ, ο οποίος ξεκίνησε το 2009 να κάνει μία θριαμβευτική ταινία για τον διάσημο ποδηλάτη, όμως κατέληξε να καταγράφει την πτώση του.

Πρεμιέρα κάνουν στο OTE CINEMA 1HD η ελληνοκυπριακή ταινία Οικόπεδο 12 του Κυριάκου Τοφαρίδη με τους Κώστα Δημητρίου, Κάρμεν Ρουγγέρη και Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην οποία ήταν συμπαραγωγός ο ΟΤΕ TV (Πέμπτη 5/6, 21.00) και η τελευταία ταινία του Νίκολας Γουίντινγκ Ρεφν (Drive) Μόνο ο Θεός Συγχωρεί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ (Δευτέρα 9/6, 21.00).

Απόλυτο highlight της εβδομάδας ασφαλώς είναι η πρεμιέρα της νέας σειράς μυστηρίου Hemlock Grove στο OTE CINEMA 1HD, την Τρίτη 10 Ιουνίου στις 22.00. Με την υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη ταινιών τρόμου και ηθοποιού Έλι Ροθ (Cabin Fever, Hostel, Grindhouse), η σειρά εστιάζεται στα σενάρια γύρω από τη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού στη μυστηριώδη πόλη Hemlock Grove και διαθέτει εξαιρετικό καστ με τους Φάμκε Γιάνσεν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Ντάγκρεϊ Σκοτ και Λίλι Τέιλορ.

Στο πρόγραμμα του OTE CINEMA 2 ξεχωρίζουν ταινίες σπουδαίων σκηνοθετών, όπως η cult ταινία φαντασίας Το Κοράκι του Άλεξ Πρόγιας με τον Μπράντον Λι (Σάββατο 7/6, 22.00), η μαύρη κωμωδία των αδελφών Κοέν Η Συμμορία των Πέντε με τον Τομ Χανκς (Τρίτη 10/6, 22.00) και η κλασική ταινία του 1974, Swept Away με τον Giancarlo Giannini (Τετάρτη 11/6, 22.00) που έγινε μεταγενέστερα remake από τον Γκάι Ρίτσι με την Μαντόνα.

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στις μουσικές που έγραψε για τον κινηματογράφο ο Μάνος Χατζιδάκις φιλοξενεί κάθε Δευτέρα, όλο τον Ιούνιο το OTE CINEMA 3, με αφορμή τα 20 χρόνια από το χαμό του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη και δημιουργού. Αυτή την εβδομάδα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαύσουν κλασικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με αγαπημένα soundtrack, όπως το Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο του Αλέκου Σακελλάριου (9/6, 20.25) και τα Χτυποκάρδια στο Θρανίο (9/6, 22.00).

Στο Village Cinema, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9/6 στις 21.00 η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων Ernest & Celestine, για τη φιλία ενός ελέφαντα με ένα ποντίκι, με τις φωνές των Φόρεστ Γουίτακερ, Λορίν Μπακόλ και Πολ Τζιαμάτι. Η ταινία αναδείχτηκε στα βραβεία Σεζάρ ως η καλύτερη στην κατηγορία animation, ενώ ήταν υποψήφια και για Όσκαρ.

Ο 2ος κύκλος των ανατρεπτικών Girls θα προβάλλεται από τo Σάββατο 7/6 στις 23.00 στο FOX Life, ενώ στο ίδιο κανάλι ξεκινάει από την Δευτέρα 9/6 στις 21.50 η καινούρια σειρά Once Upon A Time in Wonderland, από τους συντελεστές του Lost, με τους Σόφι Λόου, Πίτερ Γκάντιοτ και Μάικλ Σόσα.

Ντοκιμαντέρ

Πρεμιέρα κάνει αυτή την Πέμπτη 5/6 στις 21.00, στο Discovery Science η φιλόδοξη σειρά ντοκιμαντέρ Redesign My Brain, με οικοδεσπότη τον Τοντ Σάμπσον, που καλείται μέσα από ειδική εκπαίδευση να μετατρέψει το μυαλό του σε ‘super-brain’ μέσα σε τρεις μήνες. Την ίδια μέρα στις 23.00 στο HISTORY HD προβάλλεται η νέα σειρά American Daredevils που παρακολουθεί τις προσπάθειες τριών επαγγελματιών κασκαντέρ να πετύχουν ρεκόρ και να διεκδικήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά!

Tη νέα σειρά True Crime with Aphrodite Jones θα μπορούν να παρακολουθούν στο Investigation Discovery ID από την Δευτέρα 9/6 στις 22.00 οι συνδρομητές του OTE TV, με την Aphrodite Jones να παρουσιάζει και να αναλύει αληθινές ιστορίες εγκλημάτων.

Παιδικά

Πρεμιέρα κάνει στο Disney Channel την Παρασκευή 6/6 στις 17.05 η ταινία The Big Green, με μία ομάδα παιδιών που παρά τις χαμηλές επιδόσεις τους στο ποδόσφαιρο εμπνέονται από τη νέα τους δασκάλα και ξαφνικά έχουν μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν το Πρωτάθλημα της Πολιτείας τους.

Lifestyle

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 22.00, η νέα εκπομπή Secret Societies of Hollywood του Ε! HD μας μεταφέρει στο μυστικό κόσμο των underground clubs και celebrity parties της VIP σκηνής.