Μπορεί η σειρά «The 100» να ολοκληρώθηκε και να άφησε ένα κενό στους Fans του αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν σειρές που μπορούν να το αντικαταστήσουν έστω προς το vibe του.

Το lordoftheseries.gr προτείνει 5 σειρές αντάξιες του…

The Walking Dead

Κάπως πιο σοβαρό από την σειρά «The 100» το «TWD» δεν απογοητεύει στο να παρουσιάσει τον κατεστραμμένο πλανήτη αλλά και να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες του κάτι που αγαπήσαμε. Αν η ζόμπι αποκάλυψη είναι το στοιχείο σας αλλά θέλετε κάτι πιο ανάλαφρο σας προτείνουμε το Spinoff της σειράς «The Walking Dead: World Beyond» που εστιάζει σε εφήβους που θυμίζουν τους χαρακτήρες του «100».

The Rain

Η σειρά ίσως είναι η πιο κοντινή πρόταση για τους Fans του «100». Εστιάζει σε εφήβους χαρακτήρες που μπλέκουν σε καταστάσεις που δεν θα έπρεπε ενώ ταυτόχρονα πρέπει να γλυτώνουν και από μια τοξική βροχή που έχει καταστρέψει τον πλανήτη. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix και αποτελείται από 3 σεζόν.

Under The Dome

Σειρά εμπνευσμένη από βιβλίο του Stephen King. Το «Under The Dome» δεν εστιάζει σε μια παγκόσμια καταστροφή αλλά σε μια πόλη που ξαφνικά καλύπτεται από έναν αδιαπέραστο θολό . Οι κάτοικοι σύντομα θα δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό ενώ το μυστήριο γύρω από τον θόλο προσθέτει το απαραίτητο sci-fi στοιχείο που αγάπησαν οι Fans του «100». Η σειρά αποτελείται από 3 Seasons.

Into The Night

Μια ιδιαίτερη αποκαλυπτική σειρά που μας χάρισε το Netflix και έρχεται από το Βέλγιο. Το «Into The Night» εστιάζει σε μια ομάδα επιζώντων που ταξιδεύουν με ένα αεροπλάνο αντίθετα στον ήλιο που έχει γίνει φονικός. Η αγωνία είναι συνεχόμενη με τους ήρωες να ταξιδεύουν διαρκώς και να έρχονται αντιμέτωποι με νέες απειλές αλλά και τους ίδιους τους τους εαυτούς. Η σειρά έχει μια σεζόν με 6 επεισόδια και αναμένεται και η δεύτερη.

Lost

Δεν είμαι σίγουρος αν το «Lost» είναι πρόταση σε αυτήν την φάση ή απλά ένας φορές τιμής. Πρόκειται για την σειρά που ξεκίνησε και άλλαξε όλες τις σειρές επιβίωσης οπότε δεν θα έπρεπε να λείπει απτό αυτήν την λίστα. Για το τυπικό η ιστορία εξελίσσεται σε ένα νησί με τους επιζώντες μιας πτήσης. Μόνοι τους θα πρέπει να επιβιώσουν και να ανακαλύψουν αρκετά μυστικά για το νησί.