Το απόγευμα της Τρίτης, ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε μέσω των social media πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το πρωί της ίδιας μέρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής ήταν καλεσμένος των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα». Οπότε, όπως καταλαβαίνει κανείς, τα αποτελέσματα προκάλεσαν αναστάτωση στους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης εμφανίστηκαν στο πλατό σε διαφορετικές θέσεις και σε… απόσταση ενώ ανέφεραν πως θα κάνουν και αυτοί τεστ κορονοϊού, μιας και ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας εδώ με τη Μαρία, γιατί είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη, που φιλοξενούσαμε στο στούντιό μας. Ο κύριος Πατούλης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν δήμαρχο στο γραφείο του και στην οποία τηρούνταν όλα τα μέτρα, όπως έγραψε και ο ίδιος. Κι εμείς εδώ θα πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

Και συνέχισε: «Βεβαίως και εδώ τηρούσαμε τα μέτρα, ο άνθρωπος ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς…».

Για να συμπληρώσει η Μαρία Αναστασοπούλου: «Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Οικονόμου υπογράμμισε: «Θα κάνουμε τα τεστ κι εμείς, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο αύριο και τις επόμενες ημέρες. Δυο τεστ δεν κάνεις;» με τη Μαρία Αναστασοπούλου να προσθέτει με χαμόγελο: «Δύο τεστ στη σειρά με διαφορά λίγων ημερών και στη συνέχεια θα ξαναβρεθούμε…».

«Θα κάνουμε τον σταυρό μας να βγουν καλά τα αποτελέσματα κι από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά, γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές» είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.