Τη «δύναμη» του βέτο κέρδισε η Σοφία Δανέζη μετά από μια δοκιμασία στο «Big Brother» με άρωμα καλοκαιριού.

Η τραγουδίστρια κατάφερε να σταθεί πάνω στην σανίδα περισσότερη ώρα από τους Γρηγόρη Τσεκούρα και Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ως εκ τούτου ήταν αυτή που κέρδισε τη «δύναμη» να σώσει κάποιον από τους συμπαίκτες της και να τους δώσει τη δυνατότητα να παραμείνουν ακόμα μια εβδομάδα στο σπίτι.

Η ψυχολογία της Σοφίας Δανέζη όμως, τις τελευταίες μέρες είναι πεσμένη, καθώς συνειδητοποίησε την άποψη που έχουν ορισμένοι συγκάτοικοι για εκείνην με αφορμή την έντονη συζήτηση που είχε με τον Θέμη Κανέλλο.

Η παίκτρια, κατέρρευσε ψυχολογικά σε συζήτηση που είχε με τον «Big Brother» και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Μάλιστα, ζήτησε από τον Μεγάλο Αδερφό να της δώσει λίγο χρόνο ώστε να μην βγει στο σαλόνι στην συγκεκριμένη ψυχολογική κατάσταση και με δάκρυα στα μάτια.

Μεταξύ άλλων, η Σοφία Δανέζη ενημέρωσε τον «Big Brother» πως ήθελε να «σώσει» με τη δύναμη του βέτο την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία για άλλη μια φορά είναι στη θέση της υποψήφιας προς αποχώρηση. Η δικηγόρος όμως αρνήθηκε καθώς θέλει να παραμείνει στον σπίτι μόνο εφόσον την ψηφίσει θετικά το τηλεοπτικό κοινό και όχι επειδή θα έχει «σωθεί» από κάποιον συμπαίκτη της και ιδιαίτερα από την Σοφία Δανέζη με την οποία έχει τσακωθεί πάρα πολλές φορές.

Ως εκ τούτου, η Σοφία Δανέζη, σκέφτηκε στρατηγικά, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους συμπαίκτες της, και «έσωσε» τον Χρήστο Βαρουξή φέροντας την ανατροπή στην ψηφοφορία αφού πλέον οι υποψήφιοι προς αποχώρηση διαμορφώθηκαν ως εξής: Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Ραμοροσάνου και Δημήτρης Πυργίδης.

Ο λόγος που η Σοφία Δανέζη αποφάσισε να «σώσει» τον Χρήστο Βαρουξή είναι για να αφήσει να «κονταροχτυπηθούν» οι «δυο κυρίες με το λιοντάρι» του σπιτιού.