Ο πρωταγωνιστής της πολύ επιτυχημένης σειράς του μεγάλου καναλιού «Το Νησί», Στέλιος Μάινας τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει στην Κρήτη για τις ανάγκες των γυρισμάτων. «Η ζωή μας εδώ δεν έχει κάτι το συγκλονιστικό, αλλά, επειδή είχα συνηθίσει στην Αθήνα, η ζωή στη φύση δημιουργεί αμέσως άλλη ποιότητα ζωής» είπε ο ηθοποιός σήμερα στο Γιώργο Λιάγκα. Αποκάλυψε ακόμη, ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς ήθελε να το δει μόνος του γιατί είχε αγωνία.

«Δε βλέπω υλικό όταν γίνεται το γύρισμα, οπότε έχω μεγάλη αγωνία. Πάντως, μετά το δεύτερο επεισόδιο, που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, μου αρέσει να έχω και φίλους μου μαζί να το βλέπουμε».

Μιλώντας για την τεράστια επιτυχία που σημειώνει «Το Νησί» στους πίνακες τηλεθέασης ο 53χρονος ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ασύλληπτη, επιστημονικής φαντασίας, η ανταπόκριση του κόσμου. Αλλά αυτό κάτι σημαίνει. Ότι ο κόσμος μπούχτισε, δεν αντέχει άλλο και μόλις δει την ποιότητα φωνάζει, αδημονεί να την εισπράξει. Ο κόσμος γενικότερα ζητά μια ελπίδα στη ζωή του. Μετά από αυτά τα οικονομικά μέτρα και όλη αυτή την πίεση, την πρώτη ελπίδα που του δίνεις, τη ρουφάει».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.