Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στο τηλεοπτικό σκηνικό καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1. Μαζί με την Πόπη Τσαπανίδου, θα σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν την ατζέντα της ημέρας και οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας και Πάνος Αμυράς.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, το πρωί της Παρασκευής, συνάντησε την Πόπη Τσαπανίδου και την ρώτησε για την επιστροφή της αυτή στην τηλεόραση.

«Είναι μια πρόταση που ήρθε από τον Ant1 και από τον πρόεδρο του καναλιού που με έκανε να πω ok και να αναιρέσω την ίδια μου την απόφαση» ήταν το πρώτο σχόλιο της Πόπης Τσαπανίδου.

Στην ερώτηση αν θα έχει καθημερινή παρουσία στο δελτίο ειδήσεων η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε ότι δεν το γνωρίζει σε αυτή τη φάση.

Ειδικότερα το δελτίο τύπου του Ant1 αναφέρει: «Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης. Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς. Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας».