Τον Σπύρο Παπαδόπουλο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή του έξοδο και φυσικά δεν μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν και για το διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούσε το οποίο ήταν στο πλαίσιο της ενημέρωσης της κοινότητας για τον κορονοϊό.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ήταν εκεί και κατέγραψε τις απαντήσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου.

«Είχα πει ότι δεν μπορώ να πάρω εγώ στους ώμους μου αυτό το πράγμα, να κλείσω τον κόσμο μέσα, πρέπει να με πείσετε. Και με έπεισαν δυστυχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τα νέα δεδομένα τα οποία έχει επιφέρει μαζί του ο κορονοϊός έχουν επηρεάσει και την εκπομπή που παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, «Στην Υγειά μας ρε παιδιά».

«Και εμείς έχουμε βάλει πολύ λιγότερο κόσμο στην εκπομπή» ανέφερε ο ηθοποιός και παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Δεν αποκλείω να επηρεάσει και στην τηλεθέαση της εκπομπής».

Αναφορικά με άτομα τα οποία δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή του, όπως είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: ««Όχι, δεν νομίζω (σ.σ. να δείτε τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή). Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθουν, κάποιοι άλλοι που δεν θέλω εγώ να έρθουν».