Νέα μέρα ξημέρωσε για τους διαγωνιζόμενους του Greece’s Next Top Model και ο Δημήτρης Σκουλός τους επιφύλασσε μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός έφτασε στο σπίτι του GNTM συνοδευόμενος από τον ηθοποιό Βασίλη Μίχα ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από το μόντελινγκ.

Στόχος της παρουσίας του Βασίλη Μίχα ήταν να δείξει στα επίδοξα μοντέλα τον τρόπο να αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα.

Η «επίσκεψη» αυτή του Βασίλη Μίχα στο σπίτι, ήρθε λίγο μετά το make over των παικτών. Μια διαδικασία από την οποία δεν βγήκαν όλοι οι παίκτες ικανοποιημένοι.

Μια από τις παίκτριες η οποία δεν έκρυψε την αντίθεση της για τη νέα της εμφάνιση, ήταν η χειμαρρώδης Ίριδα, η οποία μετά το make over άκουσε σχόλια πως πλέον μοιάζει στη Βίκυ Καγιά.

«Σου έκαναν makeover και σε έκαναν… Βίκυ;» σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Ναι, βέβαια αν βαφτεί το μαλλί άλλη μία φορά θα είναι… Βίκυ πυρκαγιά και όχι Βίκυ Καγιά, αλλά δεν πειράζει» απάντησε η Ίριδα και τότε ήρθε η προειδοποίηση από τον Δημήτρη Σκουλό.

«Ελπίζω όμως να είσαι τόσο καλή σαν μοντέλο, σαν τη Βίκυ, και να μην γίνεις Βίκυ κακιά. Και να μην σε παίρνει κανείς για δουλειά» προειδοποίησε ο Δημήτρης Σκουλός.