Η γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook επέκρινε με αυστηρό τρόπο τη στάση των δημοσιογράφων πρωινής εκπομπής του Mega που φιλοξένησαν τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή της Παρασκευής την ώρα που ο υπουργός μιλούσε για το θέμα των καταλήψεων οι παρουσιαστές τον ενημέρωσαν πως θα μπει στη συζήτηση και μία μαθήτρια. Ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε να συνομιλήσει λέγοντας: «Εγώ δεν θέλω να κάνω διάλογο, θα την βγάλετε αφού τελειώσω εγώ». Οι παρουσιαστές είπαν ότι δεν χρειάζεται να πάρει θέση αλλά μόνο να την ακούσει, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιμένει: «Θα την βγάλετε αφού τελειώσω εγώ. Έχω δουλειά δεν μπορώ να περιμένω άλλο».

Η κ. Ακρίτα λοιπόν έγραψε στο Facebook:

Ο πρώην πωλητής νανογιλέκων με υφάκι εμείς τα χτίσαμε αυτά τα μαγαζΑ, διέταξε τους συναδέλφους να μην βγάλουν στον αέρα μια μαθήτρια όσο μιλάει αυτός. Αν και καταπατήθηκε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, το πάνελ ‘συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις’ – αντί να του κλείσει το μικρόφωνο στον αέρα. Κάτι προσπάθησε ο Χασαπόπουλος αλλά στο τέλος υποχώρησε κι αυτός.
Είδικη μνεία στην Μαριάννα Πυργιώτη που ετήρησεν σιγή ιχθύος, κοινώς έκανε μόκο. Ούτε για τα προσχήματα δεν ψέλλισε κάτι για να υπερασπιστεί την χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας.

Ο πρώην πωλητής νανογιλέκων με υφάκι εμείς τα χτίσαμε αυτά τα μαγαζΑ, διέταξε τους συναδέλφους να μην βγάλουν στον αέρα…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.