Με μια ανάρτησή της, η Νάταλι Κάκκαβα, το βράδυ της Τετάρτης αποκάλυψε πως ο σύζυγος της, Γρηγόρης Γκουντάρας, θα βρεθεί στο live του «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής.

«Αυτή την Παρασκευή στο @grbigbrother live μια συνάντηση από τα παλιά…@andreasmikroutsikos και @g.goudaras έχουν να τα πουν καιρό..Και πιστέψτε με θα τα πουν και θα τα σχολιάσουν όλα,με το δικό τους μοναδικό τρόπο…Με τον Ανδρέα,ο Γρηγόρης είχε δουλέψει πολλά πολλά χρόνια..Και μου έχει περιγράψει μόνο τα καλύτερα από αυτή τη συνεργασία..Χαίρομαι διπλά λοιπόν που θα ξαναβρεθούν μαζί τηλεοπτικά,γιατί έχουν μια ξεχωριστή χημεία και αλληλοεκτίμηση.. Hello Big Brother λοιπόν με καλεσμένο το αγόρι μου αυτή την Παρασκευή.. Ανυπομονώ…» έγραψε η Νάταλι Κάκκαβα για τον σύζυγο της.

Όπως ήταν φυσικό, το πρωί της Πέμπτης, οι συνεργάτες του παρουσιαστή στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» θέλησαν να μάθουν περισσότερα αλλά ένα από τα πρώτα πράγματα που τους είπε είναι πως δεν κατάλαβε πώς έγινε.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω» ανέφερε αρχικά και προκάλεσε κύμα γέλιου στο πλατό και πρόσθεσε: «Προφανώς και θα είμαι εκεί να σχολιάσουμε τα δρώμενα και δεν κατάλαβα πώς έγινε αυτό. Εγώ είχα μια μεγάλη κουβέντα με τον Ανδρέα την Κυριακή μετά από 15 χρόνια που είχαμε να μιλήσουμε. Τον αγαπάω τον Ανδρέα γιατί έχω περάσει πέντε χρόνια μαζί του και όλοι οι συνεργάτες, πάρα πολύ καλά. Και μιλήσαμε για όλα, θυμηθήκαμε, κλάψαμε γιατί έχει φύγει ένας φίλος μας από τη ζωή. Φορτισμένη κουβέντα. Έχω χαρεί που ο Ανδρέας γύρισε και είχε στο τηλέφωνο αυτή τη ζωντάνια που είχε και τότε και κάνει κάτι που το ζει κυριολεκτικά».