Σε κινήσεις που αποδείχθηκαν «ματ» προχώρησαν το τελευταίο διάστημα οι υπεύθυνοι του Mega αναφορικά με τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού και όπως μαρτυρά η καμπύλη τηλεθέασης, απέδωσαν.

Στέλλα Γκαντώνα, Κατερίνα Παναγοπούλου και Λία Παρασκευά στο «τιμόνι» της διευθύνσεως των ενημερωτικών εκπομπών αλλά και στον συντονισμό των ειδήσεων είναι μόνο μερικά από τα άτομα τα οποία ενίσχυσαν τον ενημερωτικό τομέα του Mega και ανακοινώθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Ο διπλασιασμός των μεριδίων τηλεθέασης των ειδήσεων του σταθμού το τελευταίου τριμήνου δείχνουν πως το «στοίχημα» της ενημέρωσης φαίνεται να έχει κερδηθεί.

Η πορεία των δελτίων ειδήσεων του Mega στον πίνακα τηλεθέασης καταγράφει συνεχώς ανοδική πορεία.

Το τελευταίο τρίμηνο (Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος) η καμπύλη τηλεθέασης τόσο του κεντρικού όσο και του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού καταγράφει ανοδική πορεία.

Αξιοσημείωτη ωστόσο είναι η αύξηση ποσοστών στο δυναμικό κοινό 18-54 τα οποία αγγίζουν το 95%.

Ειδικά τον Σεπτέμβριο, έναν μήνα με έντονη επικαιρότητα λόγω των Ελληνοτουρκικών θεμάτων και της πορείας του κορονοϊού στην Ελλάδα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega σχεδόν διπλασίασε τα ποσοστά του (Ιούλιος : 5,6% – Σεπτέμβριος : 10,9%).