Η σειρά της Disney+, «The Mandalorian» όχι μόνο θα συνεχίσει αλλά θα υπάρξει 3η αλλά και 4η σεζόν.

Αυτό αποκάλυψε ο μεγάλος κακός του «Mandalorian», Giancarlo Esposito κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης που παραχώρησε στο People όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr.

Ειδικότερα, ο Giancarlo Esposito ανέφερε:

«Η επόμενη σεζόν της σειράς θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα επειδή θα αρχίσετε να μαθαίνετε για τη δύναμη του Παιδιού (Baby Yoda), τι σημαίνει πραγματικά. Θα αντιληφθείτε επίσης τις ρίζες του Darksaber, που έχει ο Moff Gideon, και πως αυτό συνδέεται με την ιστορία του Star Wars, το The Clone Wars και άλλες σειρές.

Και θα νιώσετε, με δραματικό τρόπο, τη λογική της επικράτειας του καθενός. Ζούμε σε ένα σύμπαν που είναι τεράστιο και έχει τόσο πολλά για να εξερευνήσεις. Έτσι, θεωρώ πως η σειρά θα βάλει τις βάσεις για τα βάθος και το εύρος, τα οποία θα έρθουν στην 3η και 4η σεζόν, οπότε και θα πάρετε απαντήσεις»

Ο Giancarlo Esposito μεταξύ άλλων ανέφερε πως στις δυο αυτές επόμενες σεζόν θα υπάρξουν και αποκαλύψεις για τον Baby Yoda αλλά θα προβληθεί και η προϊστορία που υπάρχει γύρω από το όπλο του Moff Gideon, το Darksaber.

Η 2η σεζόν του «Mandalorian» επιστρέφει στις 30 Οκτωβρίου.