Στην Πάρο τα γυρίσματα του Γερμανικού Big Brother

Τα γυρίσματα, που θα γίνουν και σε εξωτερικούς χώρους, αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου


MEDIA
22:05
20/09/2020
Στην Πάρο τα γυρίσματα του Γερμανικού Big Brother
2
loading

Μια χλιδάτη εντυπωσιακότατη βίλα με ιδιαίτερο, εξωτικό φυσικό ντεκόρ και 8 υπνοδωμάτια που βρίσκεται σε νότια παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, επιλέχθηκε από τη γερμανική παραγωγή του διάσημου παιχνιδιού για να στεγάσει τους παίκτες, ενώ μια επίσης πολυτελής βίλα κοντά στο «σπίτι» του «Μεγάλου Αδερφού» θα φιλοξενήσει την τεχνική ομάδα που θα καταγράφει σε 24ωρη βάση τα τεκταινόμενα στο «σπίτι».

Σύμφωνα με το parianostypos, οι άνθρωποι της γερμανικής παραγωγής, «όργωσαν» το Αιγαίο για να ανακαλύψουν το κατάλληλο μέρος για το reality, βρίσκοντας ως πλέον κατάλληλη την υπερπολυτελή βίλα της Πάρου. Στο νησί βρίσκεται ήδη μια ομάδα 200 και πλέον ατόμων της παραγωγής, τα οποία έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία της Παροικίας.

Τα γυρίσματα, που θα γίνουν και σε εξωτερικούς χώρους, αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου όταν και οι παίκτες φτάσουν στην Πάρο.

Η «καρδιά» του «Μεγάλου Αδερφού» της Γερμανίας θα «χτυπά» σε ελάχιστες μέρες στην Πάρο εξασφαλίζοντας προβολή στο νησί το οποίο για κάποιους μήνες, θα γίνει το επίκεντρο στο χάρτη του γερμανικού τηλεοπτικού τοπίου!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Πάρος

    Το σπίτι είναι ήδη γνωστό...

  2. avatar Παρος

    Η οικονομία τού νησιού ενισχύεται σέ πολύ μεγάλο βαθμό από τα μάρμαρα πού βρίσκονται στό υπέδαφος τών ορεινών του περιοχών. Με Παριάνα μάρμαρα δημιούργησαν οι αρχαίοι Έλληνες τα περισσότερα από τα αριστουργήματα τους, ναούς,αγάλματα. Ακόμη και ο ναός τού Σολομώντα χτίστηκε μέ Παριάνα μάρμαρα πού τα μετέφεραν στήν Παλαιστίνη οι Φοίνικες. Κυριότερα από τα μνημεία της είναι μερικοί βυζαντινοί ναοί, διακρίνεται η Εκατονταπυλιανή, πού το 326 έχτισε η Αγ Ελένη, σέ ένα κελί της στεγάζεται το Βυζαντινό Μουσείο Πάρου και σε ένα νέο κτίσμα ,πίσω από τήν εκκλησία, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πάρου όπου βρίσκονται διάφορα ευρήματα τού νησιού και μέρος από τό ,Πάριο Χρονικό, Οι πρώτοι κάτοικοι ήταν οι Κρήτες μέ επικεφαλής τόν Αλκαίο ,γιαυτό και το νησί διατήρησε ισχυρούς δεσμούς μέ τήν Κρήτη. Μετά τήν Άλωση τής Κω/έως υποτάχτηκε στό Μάρκο Σανούδο ιδρυτή τού δουκάτου τής Νάξου 1207, έμεινε στήν κατοχή του ώς 1389 και δόθηκε ώς προίκα τής κόρης του μέ τόν Σωμαριπα. Ο νέος άρχοντας έκανε τό νησί ηγεμονία του. Το 1416 στά χρονια τού ηγεμόνα Ιακώβου Α τής Νάξου οι Τούρκοι λεηλάτησαν τίς Κυκλάδες και το νησί ερημώθηκε, το 1537 ο Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσσα υποδούλωσε τό νησί και σκότωσε τόν τελευταίο ηγεμόνα της Βερνάρδο Σαγρεδο, γιά ένα διάστημα το νησί πέρασε στήν εξουσία τού Εβραίου Ιωσήφ Ναζη,αλλά ξαναγύρισε στούς Τούρκους, το 1770 ναυλοχούσε εκεί ο στόλος τού Ορλωφ, μετά τήν Επανάσταση τού 1821 αποτέλεσε τμήμα τού νέου Ελληνικού κράτους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει