Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ενώσει για άλλη μια σεζόν τις δυνάμεις του και το κέφι του με αυτό της «Βάνιας» και μαζί δημιουργούν τα πιο πετυχημένα trailers για τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής και η συνεργάτιδα του, Ματίνα Νικολάου αυτή τη φορά «έπιασαν» το trailer της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και την Κατερίνα Καινούργιου, και έδωσαν μια διαφορετική εκδοχή του.

Στο αλλιώτικο αυτό trailer η Βάνια ασχολείται με τη ζύμη και κάνει την προσπάθεια της να φτιάξει μια αφράτη ζύμη. Θα τα καταφέρει άραγε; Θα μπορέσει ο Νίκος Μουτσινάς να τη βοηθήσει με τα προσωπικά της ζητήματα;

View this post on Instagram

@katken85 @eutixeite ♥️ #kalomesimeraki

A post shared by Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) on

Την εκδοχή αυτή του trailer της εκπομπής «Ευτυχείτε» είδε στον «αέρα» του «Καλό Μεσημεράκι» η παρουσιάστρια του Κατερίνα Καινούργιου η οποία παρενέβη τηλεφωνικά στο «Καλό Μεσημεράκι».

«Καλησπέρα! Είπα καλησπέρα!» ακούστηκε η φωνή της Κατερίνας Καινούργιου και ο Νίκος Μουτσινάς «πάγωσε» για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

«Καλησπέρα στη βασίλισσα της πρωινής ζώνης!» αποκρίθηκε ο παρουσιαστής όταν κατάλαβε ποια είναι στην τηλεφωνική γραμμή.

«Να σε ρωτήσω κάτι… Πώς κατάφερες να έχεις πιο στημένο χαμόγελο από το δικό μου;» θέλησε να μάθει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω κάνει πρόβες, δεν το πέτυχα. Να σου πω κάτι; Δεν παλεύεσαι. Αυτό που έκανες, εγώ δεν μπορούσα να το κάνω. Να είμαστε ειλικρινείς. Δεν μπορεί να σε κοπιάρει κανείς» απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Έκανες και μια λεύκανση, σωστά;» τον «πείραξε» η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι μοντάζ, γιατί δεν μπορούσα να φτάσω το λευκό σου σε καμία περίπτωση» συνέχισε το μοντάζ ο παρουσιαστής.

Οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους ζωντανά στο πλατό της εκπομπής.