Πριν λίγες μέρες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε κάνει γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως αποχώρησε από το «My Style Rocks» και μάλιστα δεν έλειψαν τα «καρφιά» προς την παραγωγή του παιχνιδιού.

Η στιγμή της αποχώρησης της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Ειδικότερα, η παίκτρια ήταν φανερά εκνευρισμένη όταν πήρε τη θέση της μπροστά στην κριτική επιτροπή προκειμένου να βαθμολογηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Ευρυδίκη είχε έρθει σε κόντρα με την Αρετή Λις.

Πρώτος, κλήθηκε να τη βαθμολογήσει ο Χάρης Χριστόπουλος. Τα όσα όμως άκουγε η εκνευρισμένη Ευρυδίκη την «φούντωναν» ακόμα περισσότερο. «Δεν έρχομαι εδώ για να εκμεταλλευτώ τον τηλεοπτικό σας χρόνο» τόνισε στον κριτή.

Στη συνέχεια, ήρθε η σειρά του Στέλιου Κουδουνάρη να σχολιάσει και να βαθμολογήσει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Θα σου πω ότι πιστεύω. Πιστεύω ότι εσύ, η Γεωργία, η Κορίνα, η Αρετή και η Σοφιάννα έχετε κάνει μια κλίκα και βρίσκεται τους τρόπους να ανταλλάσσετε βαθμολογίες» ανέφερε αρχικά ο κριτής και εξέφρασε την άποψη πως οι συγκεκριμένες παίκτριες έχουν κάνει κλίκα για να βάζουν χαμηλούς βαθμούς στις καινούργιες ώστε οι παλιές να αναβαίνουν στην κατάταξη του πίνακα.

«Το παιχνίδι ορίζεται από το στυλ τελικώς, εντάξει; Όχι από άλλα κόλπα, τρόπους, φιλίες και αγάπες. Αν έχεις δουλειά και δεν προλαβαίνεις, μήπως να το σκεφτείς διαφορετικά και να κάτσεις να κάνεις τη δουλειά σου κι εμείς τη δική μας;

Όταν έρχεσαι κι εγώ πρέπει, οφείλω να ασχοληθώ με αυτή την εικόνα, την οποία εσύ κάνεις ότι προλαβαίνεις, στεναχωριέμαι. Γιατί να είμαι εγώ εδώ, να τρώω τις ώρες μου και να ασχολούμαι με μια Ευρυδίκη, η οποία κάνει ότι προλαβαίνει; Γιατί αυτό είναι ότι προλαβαίνεις. Κάθε μέρα τα ίδια, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να ντυθείς για να έρθεις εδώ σωστή μία φορά. Σε ενδιαφέρει μόνο να κάνεις κριτική, να τσακωθείς, να μαλώσεις, να λιποθυμήσεις, να γελάσεις, ωραία είναι αυτά και περνάω ωραία μαζί σου, σε συμπαθώ, αλλά πόσο καιρό να σε συμπαθώ; Πότε θα μιλήσουμε για ρούχα; Πότε θα μιλήσουμε για στυλ; Θες να μας πεις ότι αυτό είναι ένα ιδανικό στυλ για μπουζούκια;», της είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Τότε η Ευρυδίκη ξέσπασε. «Όταν το κάνω αυτό κι έρχομαι σοβαρή να μιλήσω για τα ρούχα μου, μου λέτε ότι είμαι βαρετή κι αδιάφορη, όπως προχθές. Όταν έρχομαι εδώ και είμαι κανονικά ντυμένη, μου λέτε ότι είμαι αδιάφορη. Δεν θα τρελαθώ… Έλα τώρα! Μπορώ να φύγω;», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι αποχώρησε από το πλατό.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης την ρώτησε: «Πού πας κοπέλα μου;» και η Ευρυδίκη απάντησε ενώ απομακρυνόταν: «Να φύγω».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Κατερίνα Στικούδη ενημέρωσε τόσο το τηλεοπτικό κοινό του «My Style Rocks» όσο και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες πως: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε για δικούς της προσωπικούς λόγους από το πλατό. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το διαγωνιστικό μέρος, θα αφαιρεθούν όλοι οι βαθμοί που έχουν μπει από την Ευρυδίκη στα προηγούμενα κορίτσια για να είναι δίκαιη όλη η διαδικασία».