Την οικειοθελή αποχώρησή της από το «My Style Rocks» επιβεβαίωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν είναι κάποιο τρικ της παραγωγής όπως άκουσα κάποια πρωινά να λένε. Αποχώρησα γιατί ένιωσα ότι δε με σέβονται» ακούγεται να λέει αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Όλοι ξέρετε ότι είμαι από τον περσινό κύκλο. Πέρσι την εκπομπή την είχε ο κ. Λάκης Γαβαλάς και λόγω αυτού η εκπομπή πήγαινε πάρα πολύ καλά. Φέτος τα νούμερα είναι πάρα πολύ χαμηλά. Εγώ λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα μου έφερνα νούμερα. Λογικό είναι. Αυτό άρεσε στην παραγωγή, έτσι μου έλεγαν. Άρεσε και στον αρχισυντάκτη. Ένιωσα αδικημένη και πως δεν με σέβονται γιατί όταν έφτανε η ώρα της κρίσης έλεγαν άλλα στους κριτές με σκοπό να με τσιτώνουν και να με βγάζουν έξω από τα όρια μου και αυτό έγινε πάρα πολλές φορές. Βγήκα πάρα πολλές φορές εκτός ορίων» λέει η παίκτρια.

Στη συνέχεια του βίντεο η Ευριδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και είπε: «Ακούστηκε ένα άει στο δι@λο που είπα. Ναι το είπα την ώρα που κρινόμουν πάνω στο stage. Όταν μου έγινε πάλι κακή κριτική και μου είπαν ότι δεν έχω κανένα στιλ, είμαι τηλεπερσόνα και το μόνο που ξέρω είναι να δημιουργώ ίντριγκες και έτσι να επιβιώνω στο παιχνίδι. Γύρισα και είπα στον Στέλιο Κουδουνάρη ότι εγώ έχω όλα τα άλλα και μπορεί να μην έχω στιλ  αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν στιλ και τίποτα από όλα τα άλλα, οπότε σας ευχαριστώ που μου το λέτε αυτό.

Ο κ. Κουδουνάρης μου είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε και για στιλ και πως αυτό εγώ δεν το εξυπηρετώ» και πρόσθεσε λίγο παρακάτω: «Του είπα την επόμενη φορά που θα μου πει κάτι τέτοιο να μιλήσει με τον αρχισυντάκτη και την παραγωγή τι ακριβώς θέλουν να κάνω και να μου το πουν να το ξέρω».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διευκρίνισε πως το «αει στο δι@ολο» που είπε δεν αφορούσε τον Στέλιο Κουδουνάρη αλλά την παραγωγή που δεν την προστάτευσε καθώς τους αφορούσαν «μόνο τα νούμερα».

Μεταξύ άλλων η παίκτρια τόνισε πως υπήρξαν άνθρωποι της παραγωγής του «My Style Rocks» οι οποίοι προσπάθησαν να την μεταπείσουν ώστε να μην αποχωρήσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις