Χωρίς καμία αμφιβολία είναι από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες που πέρασαν απ’ όλους τους κύκλους του My Style Rocks, και σίγουρα η «σταρ» του νέου κύκλου. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία – αν μη τι άλλο – με τον έντονο χαρακτήρα της, τις κόντρες της με την επιτροπή (και δη με τον Στέλιο Κουδουνάρη), τους καβγάδες με τις συμπαίκτριές της και τις στιλιστικές της επιλογές δίνει άλλο νόημα στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #Not» ανέφεραν πως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φήμη πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το My Style Rocks, οικειοθελώς και μετά από έναν έντονο τσακωμό που είχε με τον Κουδουνάρη.

«Έχω πληροφορίες, παιδιά, πως η Ευρυδίκη τσακώθηκε με τον Στέλιο Κουδουνάρη έντονα, είχαν μια έντονη διαφωνία, τον έστειλε κάπου που δεν έπρεπε να τον στείλει και αποχώρησε. Οι πληροφορίες μας αυτά λένε για την αποχώρηση της Ευρυδίκης» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου.

«Αποχώρησε από το Gala του My Style Rocks γιατί της ασκήθηκε μια έντονη κριτική για το ρούχο που επέλεξε» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, όπως έδειξαν στην ίδια εκπομπή, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα social media και μετά από σχόλιο follower χρησιμοποίησε παρελθοντικό χρόνο για την παρουσία της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.