Ήταν πριν λίγες ημέρες όταν η Σοφία Μουτίδου ανέφερε για τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς» πως πρόκειται για ένα πάρα πολύ μπλεγμένο το θέμα.

«Το τελικό που κατάλαβα εγώ, γιατί ουσιαστικά απάντηση δεν έχω πάρει, ξέρουν όλοι για μένα κι εγώ δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα σε φάση που μου έλεγε για το σενάριο ο άνθρωπος και μου έλεγε ότι “σε περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο”. Μετά όμως υπήρξαν πάρα πολλά προβλήματα τεχνικά και απ’ ότι βλέπω εγώ δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Δεν έχω καμία απάντηση, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα είμαι γιατί δεν πήρε κανείς να μου πει τελική απάντηση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not, που ήταν καλεσμένη.

Τώρα, η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον Χάρη Ρώμα κι εκείνος έδωσε τη δική του εξήγηση.

«Υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια εκπομπή (σ.σ. εννοεί το The Booth) αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα με το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα για έναν ηθοποιό ένα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να χωρέσει στα γυρίσματα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Η Σοφία μου είναι πολύ αγαπητή και πολύ αξιόλογη συνάδελφος, αλλά αυτό είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων…. Το σενάριο είμαστε εγώ και η Χατζησοφιά, ό, τι θέλουμε κάνουμε, ό, τι θέλουμε κόβουμε και ό, τι θέλουμε προσθέτουμε. Και να υπάρχει, αν δεν μπορεί να ενταχθεί στα γυρίσματα, θα κοπεί και θα ενταχθεί μια άλλη ιστορία».

Για να συμπληρώσει: «Με τη Σοφία έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της, αλλά πραγματικά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πολύ αγαπημένη φίλη, το πρόγραμμα του Καφέ γίνεται με 20 άτομα που πρέπει να συνυπάρξουν, δεν γίνεται πάνω σε κανένα άτομο. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, της είπα ότι “δεν χωράς”».