Η Στέλλα δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 3 για να μπορέσει να κυνηγήσει το δικό της όνειρο για μια καριέρα στον χώρο της μόδας.

Η 18χρονη έφτασε στις auditions συνοδευόμενη από τον σύντροφο της Γιάννη ο οποίος ήταν εκεί για να την εμψυχώσει.

Βγάζοντας τα πρώτα κλικ και συζητώντας με τον coach των μοντέλων, Γιώργο Καράβα, η νεαρή κοπέλα ανέφερε πως έξω την περιμένει το αγόρι της, και τον χαρακτήρισε «κούκλο».

Τότε ο Γιώργος Καράβας ζήτησε από την Στέλλα να τον φωνάξει. Ο coach εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του Γιάννη και αποφάσισε να τους στείλει μαζί μπροστά στους κριτές.

Η άνεση και οι πόζες του Γιάννη ενθουσίασαν τους κριτές του GNTM κάτι που όμως δεν συνέβη στην περίπτωση της Στέλλας.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης ψήφισαν αρνητικά καθώς δεν πίστεψαν ότι θα μπορούν να δουλέψουν μαζί της λόγω τόσο των αναλογιών της όσο και των χαρακτηριστικών του προσώπου της.

Το ζευγάρι αποχώρησε από τον χώρο των auditions και ενώ η Στέλλα δήλωνε στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί περαιτέρω με τη μόδα, η πόρτα άνοιξε και άνθρωποι της παραγωγής την φώναξαν ξανά μέσα.

Ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να κάνει την ανατροπή και έκανε χρήση της wild card του στη Στέλλα γιατί όπως είπε δεν έχει δει ως τώρα ένα τόσο σέξι κορίτσι μέσα στον διαγωνισμό. Η απόφαση του αυτή ξάφνιασε τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής καθώς όπως του τόνισαν, δεν περίμεναν μια τέτοια κίνηση από εκείνον.