Η ώρα της επιστροφής έφτασε. Οι «Άγριες Μέλισσες» τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα «πετάξουν» ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς – φαινόμενο του Ant1 θα δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα τα οποία αιωρούνται ενώ θα αποκαλυφθούν και όλα τα μυστικά που κρύβουν οι κάτοικοι του Διαφανίου.

Ωστόσο υπάρχει μια συμφωνία σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr η οποία θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στο Διαφάνι και είναι αυτή που θα… σφυρίξει την έναρξη της δεύτερης σεζόν.

Ας τα δούμε όμως από την αρχή…

Στο τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς, ο Κυπραίος απελπισμένος και χωρίς να έχει χάσει πια τίποτα καθώς η Ελένη έχει φύγει από τη ζωή του, μαρτυρά στον Λάμπρο το μεγάλο μυστικό της για το φόνο του Σέργιου.

Ο Λάμπρος σοκαρισμένος από τα όσα άκουσε, στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, θα βρεθεί απέναντι από την Ελένη στο σπίτι της και θα θελήσει να ακούσει από τα χείλη της την αλήθεια αφού δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί πως η γυναίκα που λατρεύει έχει κάνει φόνο.

Πιστός στη μεγάλη του αγάπη, ο Λάμπρος δεν θα την αφήσει μόνη της και θα κάνει το μεγάλο βήμα. Αν και τα όσα έχει ακούσει από την Ελένη δεν του είναι ευχάριστα, θα μείνει στο πλευρό της και θα της ζητήσει να γίνει γυναίκα του ενώ θα της προσφέρει και δαχτυλίδι αρραβώνων.

Η συγκίνηση πλημμυρίζει την Ελένη, η οποία βλέπει μπροστά της το κρυφό όνειρο χρόνων να γίνεται πραγματικότητα. Όλα δείχνουν πως τίποτα δεν θα καταφέρει να χωρίσει ξανά τους δυο ερωτευμένους νέους.

Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για τον Λάμπρο και την Ελένη.

Ο Λάμπρος αποχωρεί από το σπίτι της Ελένης χωρίς να ξέρει πως η Θεοδοσία τον έχει δει.

Η πληγωμένη γυναίκα, έχοντας στα χέρια της το ημερολόγιο του Γιάννου, αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα αφού μετά το διαζύγιο από τον Λάμπρο, δεν έχει τίποτα να χάσει.

Η Θεοδοσία, θα αρπάξει την ευκαιρία που εμφανίζεται μπροστά της και θα κάνει τη δική της κίνηση προκειμένου να πετάξει έξω από το… παιχνίδι την Ελένη.

Αποφασισμένη για όλα ενημερώνει την Ελένη πως ξέρει τα πάντα για τη δολοφονία του Σέργιου και γνωρίζει πως οι τρεις αδερφές Σταμίρη ήταν αυτές που σκότωσαν τον Σέργιο.

Η μεγάλη αδερφή Σταμίρη όμως θα κάνει μια κίνηση που ξέρει καλά, θα προστατεύσει τις αδερφές της.

Και εδώ έρχεται η συμφωνία που θα προκαλέσει το ντόμινο εξελίξεων στο Διαφάνι και ουσιαστικά θα αποτελέσει την έναρξη του δεύτερου κύκλου της σειράς των «Άγριων Μελισσών».

Η Ελένη έρχεται σε συμφωνία με την Θεοδοσία προκειμένου να μην καταστραφούν οι ζωές της Δρόσως και της Ασημίνας.

Η Ελένη θα κάνει πίσω στο θέμα του Λάμπρου αρκεί να μην αποκαλύψει τίποτα η Θεοδοσία για τις αδερφές της.

Και έτσι γίνεται… Η Ελένη βρίσκεται με χειροπέδες κατηγορούμενη για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού προκαλώντας την οργή των κατοίκων του Διαφανίου που απαιτούν να καταδικαστεί σε θάνατο.

Σοφία Πελεκάνου