Μεγάλη συζήτηση είχε προκαλέσει η είδηση πως ο Λάκης Γαβαλάς είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το «My Style Rocks».

Η ανατροπή ήρθε μέσω της ανακοίνωσης του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ καθώς ο Λάκης Γαβαλάς παραμένει στο «My Style Rocks» και μάλιστα σε ρόλο-έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής θα βρίσκεται στη θέση του κριτή αλλά μόνο κάθε Κυριακή οπότε και θα προβάλλονται τα «Gala», θα έχει δηλαδή τον ρόλο του special guest κριτή.

Η πρεμιέρα του «My Style Rocks» κλείδωσε, και οι δέκα διαγωνιζόμενες, οι κριτές και η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη θα καλησπερίσουν το τηλεοπτικό κοινό ξανά, τη Δευτέρα 31 Αυγούστους στις 17.05.

«Το My Style Rocks, η πιο στιλάτη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ανανεώνεται και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 17.05 στον ΣΚΑΪ.

Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, στον ρόλο της παρουσιάστριας, μας παρουσιάζει τις φετινές διαγωνιζόμενες.

Οι Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Χάρης Χριστόπουλος παίρνουν θέση στην κριτική επιτροπή και ετοιμάζονται να κρίνουν και να συμβουλέψουν. Δέκα κοπέλες με διαφορετικό στιλ καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν πάθος για τη μόδα, εμφάνιση που ξεχωρίζει και πείσμα για τη νίκη.

Από Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 17.05, το My Style Rocks έρχεται στον ΣΚΑΪ. Κάθε Κυριακή, στις 14.50 στο λαμπερό Gala παίρνει τη θέση τού special guest κριτή ο Λάκης Γαβαλάς» αναφέρει ολόκληρη η ανακοίνωση του σταθμού.

TAGS