Το Μάρτιο, οι πιο cult θρύλοι των ταινιών δράσης θα βρίσκονται στην οθόνη των καναλιών Novacinema. Οι Τσακ Νόρις, Τζετ Λι, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Τζάκι Τσαν και Σιλβέστερ Σταλόνε παίρνουν τα όπλα τους και προσφέρουν την απόλυτη δράση σε ένα μοναδικό αφιέρωμα του Novacinema 3, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 21:00, με ταινίες γεμάτες αδρεναλίνη και φαντασμαγορικά εφέ.

Την 1η Μαρτίου, ο θρυλικός Τσακ Νόρις πρωταγωνιστεί στην ταινία «Οργισμένος Εκδικητής» και έρχεται αντιμέτωπος με έναν δολοφόνο που ως αποτέλεσμα ενός γενετικού πειράματος, δεν μπορεί να σκοτωθεί. Στο φανταστικό κόσμο της ταινίας «Ένας και Μοναδικός» (8/3), ο Τζετ Λι προσπαθεί να αυξήσει τη δύναμή του, δολοφονώντας τα ακριβή αντίγραφά του σε παράλληλα σύμπαντα.

Στο θρίλερ «Έξι Σφαίρες» (15/3), ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ υποδύεται ένα πρώην μισθοφόρο που προσλαμβάνεται από έναν μαχητή μεικτών πολεμικών τεχνών για να βρει την κόρη του που έχει απαχθεί. Ακολουθεί στις 22/3 η κλασική ταινία «Το φίδι στα νύχια του αετού» με τον Τζάκι Τσαν, ενώ στις 29/3 ο Σιλβέστερ Σταλόνε υποδύεται έναν παράτολμο μισθοφόρο στην ταινία «Οι Αναλώσιμοι 2».