Ήταν αναμφίβολα μια από τις παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο την αγάπησε, την έβαλε στις οθόνες του και κατ’ επέκταση στο σπίτι του. Ο λόγος για τις «Άγριες Μέλισσες», οι οποίες προκάλεσαν έντονα συναισθήματα και μεγάλη αναμονή σε όσους τις παρακολουθούν για τα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της προβολής της μέσω του ΑΝΤ1, κάτι που αποτυπώνεται και στην εντυπωσιακή πορεία που διέγραψε προς την κορυφή της τηλεθέασης, με ιδιαιτέρως υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για το διάστημα 29/09/2019 έως και 16/07/2020, οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν πρώτες στη ζώνη προβολής τους, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο σεζόν 31,2%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά περίπου 7 μονάδες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΑΝΤ1, τη δραματική σειρά εποχής παρακολουθούσαν σταθερά, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, περίπου 1.500.000 τηλεθεατές.

Η σειρά είχε μια ιδιαίτερη δυναμική στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 40,6%, ενώ και στους άνδρες τα ποσοστά της κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα και άγγιξαν μέχρι και το 26,8%.