Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η Jas Waters, σεναριογράφος της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «This Is Us» καθώς και της σειράς «Kidding». H αιτία θανάτου της παραμένει άγνωστη.

Τα νέα επιβεβαίωσαν στο Twitter η ομάδα των σεναριογράφων του «This Is Us».

«Όλοι οι συντελεστές της οικογένειας του #ThisIsUs είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια της Jas Waters. Στις στιγμές που μοιραστήκαμε η Jas άφησε το σημάδι της σε όλους μας. Ήταν μια καταπληκτική αφηγήτρια ιστοριών και μια δύναμη της φύσης. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ήταν μία από εμάς. R.I.P» αναφέρει η ανακοίνωση.

Συγκλονισμένος ήταν και ο δημιουργός της σειράς Dan Fogelman. «Αυτά τα νέα μου έκοψαν την αναπνοή. Η Jas ήταν εξαιρετική και είχε τόσες πολλές ιστορίες να πει ακόμη. Άφησε το σημάδι της στη σειρά και η καρδιά μου πονάει για τα αγαπημένα της πρόσωπα» ‘έγραψε στο Twitter.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Rain Management Grou. «Με βαριά καρδιά θρηνούμε το θάνατο της πελάτισσας και φίλης μας Jas Waters. Ήταν μια προικισμένη συγγραφέας. Ήταν ένα υπέροχο άτομο, μια γλυκιά ψυχή που θα μας λείψει. Χρειαζόμαστε τη φωνή της και αν και δεν είναι πια μαζί μας η συνεισφορά της θα είναι αισθητή για πολλά χρόνια ακόμα» έγραψαν στο Instagram.