Η Όλγα Τρέμη βρίσκεται σε άδεια και την αντικατέστησε ο Νίκος Στραβελάκης! Όπως ανακοίνωσε το MEGA, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα λείψει αυτή την εβδομάδα.

Βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με τον γιο της και αναμένεται να επιστρέψει στη θέση της, στη Μεσογείων, την επόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου σύμφωνα με το aixmi!

Mπορεί να ακούστηκαν σενάρια περί αντικατάστασής της, όμως αυτό διαψεύδεται από τη Μεσογείων.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, απάντησε -μέσα από το aixmi- στις φήμες περί… απομάκρυνσης της Όλγας Τρέμη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Αφορμή για την παρακάτω ανακοίνωση αποτέλεσε η απουσία της παρουσιάστριας από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και η αντικατάστασή της από τον Νίκο Στραβελάκη.

«Η Όλγα Τρέμη θα λείψει αυτή την εβδομάδα από τις ειδήσεις του Μega. Βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με τον γιο της και αναμένεται να επιστρέψει στη θέση της, στη Μεσογείων, την επόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου. Το κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού θα παρουσιάσει απόψε (χθες) ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος -για τον λόγο αυτό- έλειψε το Σαββατοκύριακο και τον αντικατέστησε η Μαρία Σαράφογλου. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι οι μονίμως σεναριολογούντες πάλι θα απογοητευθούν. Ας κάνουν υπομονή» επεσήμανε.