Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει και τον προγραμματισμό των τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι έχουν προσαρμόσει το πρόγραμμά τους στις ανάγκες της ενημέρωσης. Ο ΑΝΤ1, μάλιστα, έχει εντάξει στην πρωινή ζώνη μία έξτρα ενημερωτική εκπομπή με τους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη, στη θέση του Πρωινού.

Και την αλλαγή αυτή στο πρόγραμμα – αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης – το τηλεοπτικό κοινό την υποδέχτηκε θερμά, και δη το δυναμικό κοινό. Έτσι, το διάστημα 16-20 Μαρτίου από τις 6:00 έως τις 13:50, το κανάλι του Αμαρουσίου κατέκτησε την πρώτη θέση, στο κοινό 18-54.

Γιώργος Παπαδάκης, Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης, αλλά και  το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ήταν οι νικητές στη μάχη της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ο ΑΝΤ1 κατέγραψε πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 16,6% ενώ ακόμα μεγαλύτερη ήταν η διαφορά που σημείωσε στο γυναικείο κοινό όπου προηγήθηκε από το δεύτερο κανάλι κατά 3,4 μονάδες.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 13:00 ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του, στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 5,8 μονάδες και καταγράφοντας μέσο όρο 19,7%.