Ο Άκης Πετρετζίκης μιλά ξεκάθαρα για τους λόγους που έμεινε στο ΜEGA και γιατί δεν ακολούθησε την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στον ANT1.

«Εγώ από το Mega ξεκίνησα, σε αυτό το κανάλι με έμαθε ο κόσμος και δεν θέλω να είμαι αχάριστος με τους ανθρώπους που μου φέρθηκαν και συνεχίζουν να μου φέρονται πολύ καλά. Όταν είσαι ευχαριστημένος κάπου, ποιος ο λόγος να φύγεις; Ποτέ δεν θα άφηνα κάποιον που μου έχει φερθεί εντάξει», είπε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου!
Όσο για τη σχέση, που έχει με το ζευγάρι: «Μια χαρά, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές όπως πάντα! Δεν θα σου πω ότι μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, αλλά κάπου-κάπου θα μου στείλουν κανένα μήνυμα ή θα στείλω εγώ… Έχουμε επικοινωνία και αγαπιόμαστε πολύ με τα παιδιά. Λογικό δεν είναι; Μην ξεχνάς έχουμε ζήσει μαζί τρία χρόνια! Τους εύχομαι καλή επιτυχία και πάντα να είναι ευτυχισμένοι σε ό,τι κι αν κάνουν».

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δηλώνει: «Ναι, κάνουμε πολλή παρέα! Έχουμε πολλά κοινά. Το άγχος που έχουν δύο τριαντάρηδες, τις ανησυχίες μας, την εκπομπή, πολλά πράγματα. Γενικά, βοηθάει πολύ ο ένας τον άλλο. Μου ζητάει τη γνώμη μου, αλλά κι εγώ τη δική του. Σήμερα αντιμετωπίζω εγώ ένα θέμα και με βοηθάει ο Δημήτρης κι αύριο έρχεται η δική μου σειρά».