Η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και o Ευθύμης Ζησάκης θα υποδεχθούν για ακόμα ένα σαββατοκύριακο το τηλεοπτικό κοινό στο «Μες Στην Καλή Χαρά» και από την παρέα τους θα περάσουν αρκετοί καλεσμένοι.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαρία Ανδρούτσου και η Χριστίνα Τσάφου «εισβάλουν» στο πλατό του «Μες στην καλή χαρά» και μιλάνε για όλα, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μιλά για τον γάμο της, την κόρη της και τη ζωή της. Το μουσικό κομμάτι της ημέρας αναλαμβάνει ο Νικηφόρος με τις επιτυχίες του.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τον Τζώνη Θεοδωρίδη στο Χαλάνδρι και εκείνος μιλάει για την πορεία του μετά την συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο, την φιλία του με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τα σχέδιά του. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τη Βίκυ Τόγκου, μια ανύπαντρη μητέρα που οι συνθήκες της ζωής την οδήγησαν στον «Ξενώνα του Ερυθρού Σταυρού».

Στην παρέα της εκπομπής μπαίνουν αργότερα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, που μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση του Δημήτρη Ψαθά «Φον Δημητράκης», ενώ αμέσως μετά ο Σταμάτης Κραουνάκης παρουσιάζει μαζί με την Σπείρα-Σπείρα ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα.