Σκηνή έντασης σημειώθηκε για άλλη μια φορά μπροστά στους κριτές του My Style Rocks 3. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστριες ήταν η Μαρία Καζαριάν και η Σοφιάνα Σπίνουλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Καζαριάν εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες ώστε να παρουσιάσει την ενδυματολογική της επιλογή με concept: «κάνω μια έξοδο για ποτό σε roof top της Θεσσαλονίκης».

Η Σοφιάνα Σπίνουλα βαθμολόγησε την επιλογή αυτή με 3, θέλοντας όπως ανέφερε να επαινέσει την αλλαγή στο look της και το ότι ξέφυγε από τα καθιερωμένα που έχει δείξει μέχρι στιγμή.

Όταν η Μαρία Καζαριάν εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, εκείνοι θέλησαν να μάθουν περισσότερα για το τι έχει συμβεί ανάμεσα στις δυο παίκτριες.

«Γενικά η Μαρία έχει ένα τέτοιο mood.  Προσβλητικό χιούμορ μεν αλλά χιούμορ» ξεκίνησε να λέει η Σοφιάνα.

«Ας μην μιλήσουμε για το δικό σου το χιούμορ» σχολίασε φανερά ενοχλημένη η Μαρία Καζαριάν.

Στη συνέχεια η Μαρία Καζαριάν αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη έξοδο που είχαν όλα τα κορίτσια του My Style Rocks 3 κατά την οποία οι δυο τους είχαν αντιπαράθεση.

«Έχει κάτι μαζί μου και μου το είπε κιόλας. “Άμα δεν σε ήξερα θα σου έριχνα κουτουλιλα”. Κάτσε κούκλα μου!» ανέφερε η Μαρία Καζαριάν.

«Είμαι ένας άνθρωπος που λέω τη γνώμη μου ελεύθερα. Άνοιξε μια συζήτηση που είχαμε μεταξύ μας και την έκανε τηλεοπτική ξαφνικά. Της είχα πει πως δεν μου είχε κάνει καλή εντύπωση αρχικά ο τρόπος που αντιδρούσε στα σχόλια των κοριτσιών. Και ξέρω ότι ο τρόπος της είναι χιουμοριστικός. Το χιούμορ της Μαρίας κάποιες φορές ξεπερνάει κάποια όρια. Είναι spicy και είναι κακό γι’αυτήν» ανέφερε η Σοφιάνα Σπίνουλα μεταξύ άλλων και κατέληξε πως: «τσαντίζεται πάντα μόνη της».