Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο τηλεοπτικός «Προκόπης» από τη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του και στο πιο δύσκολο γύρισμα που έχει βιώσει.

«Δεν είμαι έξυπνος άνθρωπος. Η πορεία μου έχει δείξει ότι είμαι πιο πολύ χαζός. Δεν έχω κινηθεί έξυπνα. Στη ζωή δεν αρκεί μόνο το πάθος, αρκεί να μπορέσεις κάποια στιγμή να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά. Εγώ δεν είχα αυτή την ικανότητα. Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα με την καθημερινότητα. Η καριέρα σου φτιάχνεται από τα “όχι” αλλά πλέον η καριέρα φτιάχνεται από τα “ναι”. Η τελευταία μου δουλειά ήταν τα Σφηνάκια. Αυτή η δουλειά είχε επιτυχία όχι γιατί είχε μπάτζετ. Αυτό το σκαλί δεν το εκμεταλλεύτηκα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος και πρόσθεσε: «Έκανα 4 και 5 δουλειές για να κάνω θέατρο. Πουλούσα ρούχα, σχεδίαζα, έφτιαχνα συλλογές από διαφορετικά πράγματα».

Αναφερόμενος στις «Άγριες Μέλισσες» και τη συμμετοχή του στη σειρά, είπε: «Είχα διαβάσει τα πρώτα δύο επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες πέρυσι τον Απρίλη, όταν μου είχαν πει να συμμετέχω στην συγγραφική ομάδα. Με το που το διάβασα είπα αποκλείεται, δεν το ζω αυτό το πράγμα. Ήταν σαν να διάβαζα βιβλίο.

Στη σκηνή που έπρεπε να σπάσει η Λενιώ (Μαρία Κίτσου) το μπουκάλι στο κεφάλι του Κωνσταντή. Ήταν “φορτωμένη” την κρατούσαμε από πίσω, εγώ, ο Αλέξανδρος, η Θεοφανία… ήταν θεριό, δεν κρατιόταν. Σπάει το μπουκάλι και λέμε “σκοτωθήκανε”. Γυρνάει και μας λέει με αστεία φωνή: “Όλα καλά”;

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γύριζε σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όταν γεννήθηκε το παιδί του. Δεν μπορούσε να φύγει γιατί είχε γύρισμα. Ήταν συγκλονιστική στιγμή. Χοροπηδούσαμε όλοι από τη χαρά μας».