Μια φωτογραφία την οποία δημοσίευσε ο Γιώργος Καπουτζίδης και απεικόνιζε τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega Channel «Παρά Πέντε» σε νυχτερινή τους έξοδο, φούντωσε τις φήμες πως ο Γιώργος Καπουτζίδης προετοιμάζει remake.

Ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος υποδυόταν τον «Φώτη Βουλινό» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και απέκλεισε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

«Αισθάνομαι ότι δεν έχει σταματήσει ποτέ αυτή η ιστορία και νιώθω πολύ έντονα την αγάπη του κόσμου. Στο δρόμο πια με φωνάζουν Αργύρη! Πέρασαν 20 χρόνια αλλά το έμαθαν το όνομα μου. Οι πιτσιρικάδες κυρίως με φωνάζουν ακόμα Φώτη ή Λαζάρου!

Είχα πάρα πολλά χρόνια να δω επανάληψη σειράς και είδα φέτος το πρώτο επεισόδιο στο Mega που ξανάπαιξε. Το χάζεψα γιατί έτυχε να είμαι σπίτι και ήταν περίεργο. Έχουν αποτυπωθεί ουσιαστικά τα νιάτα μας! Αυτά τα 15, 16 χρόνια που έχουν περάσει, όταν είσαι 25 και γίνεσαι 40, αποτελούν κομβικό σημείο που βλέπεις έντονα την αλλαγή» ανέφερε ο  Αργύρης Αγγέλου.

Ο ηθοποιός, τέλος είπε: «ο Γιώργος Καποτζίδης μας πήρε τηλέφωνο και είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί. Ίσως ήταν η ωραιότερη συνάντηση που είχαμε από τότε. Νομίζω δύσκολα θα βλέπαμε κάποιο remake του Παρά Πέντε, δεν είναι στα άμεσα σχέδια του Γιώργου»