Δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχληση της η Κιάρα Μαρκέζη για τα σχόλια που συνεχίζονται να ακούγονται πως δέχεται βοήθεια από στυλίστα ο οποίος επιμελείται τις ενδυματολογικές της επιλογές στο My Style Rocks 3.

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της με ένα look γεμάτο λουλούδια.

«Είμαστε στην Άνοιξη και κάνουμε ένα πάρτι με τις φίλες μου σε ένα roof garden και είμαστε χαλαρά με κοκτέιλς και τέτοια» ανέφερε η Κιάρα παρουσιάζοντας το concept της.

Η Ζάννα Σίριακ βαθμολόγησε τη συμπαίκτρια της με 2 και η Κατερίνα Στικούδη της έδωσε τον λόγο να αιτιολογήσει τον βαθμό αυτό.

«Γενικά, το έχω πει, θα βάζω στην Κιάρα 2 και 3 μέχρι να δω την Κιάρα να προσπαθεί μόνη της και να κάνει τα δικά της τα λάθη. Δεν μπορώ ξαφνικά να αλλάξω. Μου αρέσει, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει» ξεκίνησε να λέει η Ζάννα και η Κιάρα δεν έκρυψε την ενόχληση της: «Νομίζω ότι αυτό έχει παλιώσει πια…» ανέφερε.

Η απάντηση από την Ζάννα ήταν άμεση: «Παλιό είναι αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Όταν έχει αποδειχθεί ήδη μια φορά κάτι, εγώ είμαι πιο δύσπιστη με τους ανθρώπους» τόνισε.

Η Κιάρα Μαρκέζη τότε ζήτησε αποδείξεις από τη συμπαίκτρια της: «Ωραία, μόλις έχεις τις αποδείξεις, ότι εγώ αυτό μου το έχει κάνει κάποιος, φέρε μου να τις δω και εγώ».