Παύλος Τσίμας σε Νίκο Μουτσινά: Το Mega ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

«Το κανάλι έπαιζε τον ρόλο που στις άλλες χώρες παίζει η Δημόσια Τηλεόραση»


MEDIA
19:46
17/02/2020
Παύλος Τσίμας σε Νίκο Μουτσινά: Το Mega ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης
3
loading

Η πόρτα του πλατό άνοιξε και ο Παύλος Τσίμας εισέβαλλε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα του Mega η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

«Το Mega ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης γιατί σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όταν κάποια στιγμή περάσαμε από το κρατικό μονοπώλιο στην ιδιωτική τηλεόραση, η κρατική τηλεόραση δεν πέθανε. Παρέμεινε ισχυρή σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εδώ στην Ελλάδα η κρατική τηλεόραση εξαφανίστηκε σχεδόν. Συρρικνώθηκε τρομερά» ανέφερε ο Παύλος Τσίμας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Οπότε το τηλεοπτικό σύστημα ισορροπούσε γύρω από το Mega. Το Mega έπαιζε τον ρόλο που στις άλλες χώρες παίζει η Δημόσια Τηλεόραση. Τώρα πια προφανώς δεν υπάρχει ανάγκη να παίξει αυτό τον ρόλο, κάτι άλλο πρέπει να κάνει. Αλλά σε κάθε περίπτωση με πείραζε ένα ιστορικό brand name, όπως το Mega, έτσι ξαφνικά να χαθεί από την αγορά».

«Πρέπει να έχει την ευκαιρία του να ξαναδοκιμαστεί» τόνισε ο Παύλος Τσίμας και τότε ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε: «Ήταν συγκλονιστικό για όλους που παρακολουθούσαμε τηλεόραση. Καλή επιτυχία να έχει, μακάρι! Δουλειά σε κόσμο θα δώσει και παραπάνω πρόγραμμα»!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

    Δεν τους έφτανε ο βο-σκαι άνοιξαν και το μεγκα για να ωραίοποει τις ασχημιες τους. Ξέρουν χωρίς την προπαγάνδα των μμε δεν βγάζουν ούτε 2 χρόνια

  2. avatar YiannisL

    Τι άλλο θα ακούσουμε? Επίσης κλείσαμε την ΕΡΤ και ΕΡΤ έχουμε. Τα κανάλια χρεοκόπησαν και τα ίδια κανάλια πάλι έχουμε. Οι πολιτικοί ήταν αναξιόπιστοι, πάλι οι ίδιοι διοικούν. Τι να πώ και τι να καταλάβω?

  3. avatar Το κανάλι που είχε

    Δημοσιογράφους σαν εσένα τον Πρετεντέρη και την Τρέμη ανάγκασαν τον ελληνικό υ να τού γυρίσει την πλάτη αυτοί που την πλήρωσαν ήταν οι απλοί εργαζόμενοι γιατί εσείς βρήκατε στέγη όπως το αντικείμενο Σκάι πού αργά η γρήγορα θα έχει την ίδια κατάληξη

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει