Η πόρτα του πλατό άνοιξε και ο Παύλος Τσίμας εισέβαλλε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα του Mega η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

«Το Mega ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης γιατί σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όταν κάποια στιγμή περάσαμε από το κρατικό μονοπώλιο στην ιδιωτική τηλεόραση, η κρατική τηλεόραση δεν πέθανε. Παρέμεινε ισχυρή σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εδώ στην Ελλάδα η κρατική τηλεόραση εξαφανίστηκε σχεδόν. Συρρικνώθηκε τρομερά» ανέφερε ο Παύλος Τσίμας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Οπότε το τηλεοπτικό σύστημα ισορροπούσε γύρω από το Mega. Το Mega έπαιζε τον ρόλο που στις άλλες χώρες παίζει η Δημόσια Τηλεόραση. Τώρα πια προφανώς δεν υπάρχει ανάγκη να παίξει αυτό τον ρόλο, κάτι άλλο πρέπει να κάνει. Αλλά σε κάθε περίπτωση με πείραζε ένα ιστορικό brand name, όπως το Mega, έτσι ξαφνικά να χαθεί από την αγορά».

«Πρέπει να έχει την ευκαιρία του να ξαναδοκιμαστεί» τόνισε ο Παύλος Τσίμας και τότε ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε: «Ήταν συγκλονιστικό για όλους που παρακολουθούσαμε τηλεόραση. Καλή επιτυχία να έχει, μακάρι! Δουλειά σε κόσμο θα δώσει και παραπάνω πρόγραμμα»!