Η Τζώρτζια Παναγή εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της ώστε να την βαθμολογήσουν και να την κρίνουν για την ενδυματολογική της επιλογή.

Η Κιάρα Μαρκέζη βαθμολόγησε την προσπάθεια της συμπαίκτριας της στο My Style Rocks 3 με άσσο και η Κατερίνα Στικούδη της ζήτησε να αιτιολογήσει τον βαθμό αυτό.

«Το κεφάλι σου μ’ αρέσει. Όλο το υπόλοιπο δεν μου θυμίζει baby shower. Πρόσφατα γέννησε μια φίλη νου και ήταν όλα πολύ φωτεινά, όλα πολύ ροζ… Πιο πολύ για κηδεία μου κάνει αυτό που βλέπω… Είναι πολύ σκουρόχρωμο όλο» είπε η Κιάρα.

Η Τζώρτζια Παναγή αντέδρασε στα λεγόμενη της συμπαίκτριας της. «Δεν περίμενα να σου αρέσει κάτι πάνω μου, ποτέ των ποτών. Είναι εμπαθής απέναντι μου» ξεκίνησε να λέει η παίκτρια και συνέχισε: «Βλέπω χαμηλές βαθμολογίες συνέχεια, υπάρχει σκοπιμότητα πολλές φορές. Έχω ακούσει κάτι και το λέω. Βλέπω χαμηλές βαθμολογίες, είμαστε εδώ πάρα πολλές ώρες, κάνουμε γυρίσματα και δεν είμαι στη γωνία και εγώ, είμαι στα καμαρίνια και ακούω. Πχ ότι δεν θέλουν να με βλέπουν μπροστά τους, δεν ξέρω για ποιο λόγο».