Τα πρώτα δάκρυα στο πλατό του My Style Rokcs 3, έπεσαν στο επεισόδιο της Τρίτης. Συγκεκριμένα, η Αμίνα Χακίμ συγκινήθηκε τόσο που δάκρυα κύλησαν στα μάγουλα της.

«Πηγαίνω σε ένα restaurant – bar στα Πετράλωνα, το οποίο έχω διακοσμήσει, γιατί είμαι διακοσμήτρια», είπε η Αμίνα Χακίμ για το σημερινό κόνσεπτ που επέλεξε να παρουσιάσει και πήρε θέση μπροστά στους κριτές για να την βαθμολογήσουν.

«Πώς πάνε τα κέφια;» ρώτησε την παίκτρια η Έλενα Χριστοπούλου, και ενώ η Αμίνα Χακίμ απάντησε «μια χαρά», η κριτής της τόνισε: «Δεν τα βλέπω! Στα απωλεσθέντα είναι τα κέφια σου και η ενέργεια σου».

Η Αμίνα ανέφερε πως νιώθει κουρασμένη από τις πολλές ώρες γυρισμάτων και από το γεγονός ότι βρίσκεται μακριά από το σπίτι της και της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι.

Τα μάτια της παίκτριας κοκκίνισαν λέγοντας αυτά τα λόγια.

Όταν έφτασε η σειρά του Στέλιου Κουδουνάρη να βαθμολογήσει το κόνσεπτ της παίκτριας, της έκανε μια ερώτηση που την έκαναν να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Σου λείπει το παιδί σου;» ρώτησε ο κριτής και η Αμίνα Χακίμ συγκινήθηκε.

«Φαίνεσαι σαν ένας άνθρωπος που ζορίζεται, που θέλει να φύγει, που τον ενοχλούν αυτά που του λέμε, πέρα από την εικόνα σου αλλά και στον τρόπο που αντιδράς στα σχόλια» της τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης ενώ πρόσθεσε πως το θεωρεί λογικό.