Ένταση επικράτησε μεταξύ των καλεσμένων στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκαν μαζί οι εκπρόσωποι Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και Κινήματος Αλλαγής, αλλά και δημοσιογράφοι-σχολιαστές.

Με αφορμή την επίθεση στον δημοσιογράφο της Deutsche Welle κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων, ο Βασίλης Κεγκέρογλου καταδίκαζε το περιστατικό. Τότε παρενέβη ο Γιάννης Στρατάκης, προκειμένου να του υπενθυμίσει πως κάποιοι συνωστίζονταν στις πλατείες με τη συγκεκριμένα μερίδα του κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην εξωτερική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ απάντησε στον δημοσιογράφο: «Με αυτούς ήσαστε μαζί στην πλατεία το ’11 κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις». Τότε ήρθε η ανταπάντηση: «Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

Τότε η ένταση χτύπησε… κόκκινο. Ο κ. Κεγκέρογλου του ζήτησε να μην τον διακόπτει όταν μιλάει, με την απάντηση που πήρε να είναι: «Γιατί, ποιος είσαι, ο πάπας;». Τότε η κατάσταση εκτραχύνθηκε ακόμη περισσότερο, με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής να λέει: «Εσύ κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», με τον κ. Στρατάκη να παίρνει τη… σκυτάλη και να αναφέρει: «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά. Άσε μας τώρα. Τραβάς τη ζώνη σου για καυγά! Έτσι θα αποκτήσετε πολιτική θέση;».

Ο άγριος καυγάς συνεχίστηκε με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς, όπως το «έχεις καταντήσει ουρά του Καμμένου» από τον βουλευτή στον δημοσιογράφο και το «είσαι δεξιός και φασίστας στην αντίληψη» που είπε ο κ. Στρατάκης προς τον κ. Κεγκέρογλου. Παράλληλα, σχεδόν εμβρόντητοι παρακολουθούσαν το όλο σκηνικό τόσο ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, όσο και οι δύο άλλοι βουλευτές, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Δείτε το περιστατικό μετά το 13:30 στο παρακάτω βίντεο: