Στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο τηλεοπτικός «Κυριάκος» από τις Άγριες Μέλισσες δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σειρά. Μάλιστα, ο ηθοποιός προχώρησε και σε κάποια spoiler αναφορικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται και τι θα συμβεί στη συνέχεια με την Ουρανία.

Όπως όλοι θυμόμαστε, εκείνη τον έδιωξε από το σπίτι όταν αποκαλύφθηκε πως έκανε διπλή ζωή και ήταν δύο χρόνια αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα. Η Ουρανία όσο και αν αγαπάει τον Κυριάκο, δεν μπόρεσε να συγχωρήσει την προδοσία, δίνοντάς του τα παπούτσια στο χέρι.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Αλεξανδρής, και ο Κυριάκος την αγαπάει και μάλιστα θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα την διεκδικήσει.

«Ο ρόλος δεν χάνεται. Ο Κυριάκος θα γυρίσει και θα την διεκδικήσει. Είναι το στεφάνι του, τέλος», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως… «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές», εννοώντας μάλλον πως στη ζωή της θα μπει ένας νέος άνδρας, ο τηλεοπτικός «Κυριάκος» σχολίασε: «Αν αγαπάει, θα το αντέξει…».

Πάντως, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως στην πραγματική ζωή τού είχε συμβεί να κάνει απατήσει σύντροφό του. Όταν ήταν 16 χρόνων ερωτεύτηκε μία γυναίκα από την Ολλανδία και την ακολούθησε στη χώρα της για να είναι μαζί της.

Όταν εκείνη έλειψε για μία εβδομάδα, επιστρέφοντας τον βρήκε με τη φίλη της! «Αλλά, εντάξει, ήμουν τότε 16 χρονών», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο, από το 15.32 λεπτό: