Υπάρχει αναμονή στα εκδοτικά συγκροτήματα του ΔΟΛ και του Πήγασου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα στους γνωρίζοντες πράγματα και καταστάσεις πως υπάρχει ένα τελεσίγραφο που λήγει.

Και καθώς οι δύο πλευρές το γνωρίζουν αυτό, διατηρούν την ανάλογη στάση, τηρώντας ταυτόχρονα «σιγή ιχθύος». Σύμφωνα με το axiaplus.gr, το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτό το τελεσίγραφο σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι τράπεζες και κυρίως η Alpha Bank, η οποία αποτελεί τον βασικό πιστωτή και των δύο συγκροτημάτων.

Πάντως ο Σταύρος Ψυχάρης, το αφεντικό του ΔΟΛ, εμφανίζεται σίγουρος πως οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές για τον όμιλο. Εξάλλου, δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Ψυχάρης έβαλε επιπλέον 3,7 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της δημόσιας πρότασης για να εξαγοράσει τις 2.668.891 μετοχές του ΔΟΛ που παρέμεναν εντός Χρηματιστηρίου και στη συνέχεια έθεσε τη μετοχή εκτός ταμπλό. Το γεγονός αυτό δείχνει, αν μη τι άλλο, πως ο εκδότης τους τελευταίους μήνες κάτι είχε στο μυαλό του και, όπως υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες, οσονούπω θα υπάρξουν εξελίξεις και θα αποκαλυφθούν τα σχέδια του Ψυχάρη.

Την ίδια στιγμή, όλες οι πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ να ετοιμάζει διοικητικές αλλαγές σε υψηλόβαθμο επίπεδο στο εκδοτικό συγκρότημα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τελευταίο διάστημα κανένα από τα μεγάλα κεφάλια του ΔΟΛ δεν αισθάνεται ασφαλές.