Δείτε το τετραήμερο (7-10/1) όλους τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague, τις «μάχες» στο 7DAYS EuroCup και την εκπομπή «Super Euroleague»

Οι εκτός έδρας αποστολές των ελληνικών ομάδων θα κριθούν αποκλειστικά στο παρκέ των καναλιών Novasports! Oι φίλοι του μπάσκετ, το διήμερο Πέμπτη 9 Ιανουαρίου και Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την 18η αγωνιστική στην EuroLeague με το ενδιαφέρον να στρέφεται στους αγώνες Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Βαλένθια – Ολυμπιακός, αλλά και στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Αναντολού Εφές.

Παράλληλα, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και το 7DAYS EuroCup με το Top16 με τις 16 ισχυρότερες ομάδες να δημιουργούν 4 ομίλους και να συναντιούνται σε 6 εντός και εκτός έδρας αγώνες. Ο Προμηθέας Πάτρας που προκρίθηκε σχετικά εύκολα, συνεχίζει με μεγάλες προσδοκίες στη διοργάνωση. Οι αντίπαλοι του σε αυτή τη φάση είναι η Βενέτσια, η Μπρέσια και η Όλντενμπουργκ.

Στον επόμενο γύρο προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και στα προημιτελικά αγωνίζονται σε νοκ-άουτ αγώνες στις 2 νίκες (best of 3). Στην 1η αγωνιστική του Top16, η ομάδα της Πάτρας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ιταλική Μπρέσια.

Τα κανάλια Novasports με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά κυρίως την αγάπη και το πάθος για το μπάσκετ, καλύπτουν κάθε εβδομάδα μέσα από μεταδόσεις υψηλών προδιαγραφών τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων για νέες ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Παράλληλα, μέσα από την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Super Euroleague» θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτοί καλεσμένοι.

EuroLeague

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου

20:30 Super Euroleague, Novasports2HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη – Στην ανάλυση ο Μιχάλης Κακιούζης

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ, Novasports5HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ζάλγκιρις Κάουνας, Novasports3HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

22:00 Μπασκόνια – Φενερμπαχτσέ, Novasports4HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

23:45 Super Euroleague, Novasports2HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη – Στην ανάλυση ο Μιχάλης Κακιούζης

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

19:00 Χίμκι – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Novasports1HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

21:00 Super Euroleague, Novasports2HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη – Στην ανάλυση ο Μιχάλης Κακιούζης

21:30 Μπάγερν Μονάχου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports4HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

21:45 Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας, Novasports5HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

22:00 Βαλένθια – Ολυμπιακός, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

22:00 Μπαρτσελόνα – Αναντόλου Εφές, Novasports3HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

24:00 Super Euroleague, Novasports2HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη – Στην ανάλυση ο Μιχάλης Κακιούζης

7DAYS EuroCup

Τρίτη 7 Ιανουαρίου

19:00 Τόφας Μπούρσα – Ουνικάχα Μάλαγα, Novasports1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

21:30 Μπρέσια – Προμηθέας Πάτρας, Novasports2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου

19:00 Βίλνιους – Ούνιξ Καζάν, Novasports3HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

19:15 Νταρουσάφακα – Τρέντο, Novasports2HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

21:00 Παρτίζαν – Βίρτους Μπολόνια, Novasports3HD σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου

21:00 Όλντενμπουργκ – Βενέτσια, Novasports5HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη