Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και ταυτόχρονα τρομακτικούς χαρακτήρες της λογοτεχνίας, ο Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ, «ζωντανεύει» στην οθόνη των Novacinema 1 και Novacinema HD, από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Κάθε Κυριακή στις 21:00, η συναρπαστική σειρά «Hannibal» θα προβάλλεται αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, παρουσιάζοντας ένα νέο σκοτεινό κόσμο. Η σειρά επικεντρώνεται στην ιδιόμορφη σχέση του Γουίλ Γκράχαμ, ενός χαρισματικού αλλά και ιδιαίτερου πράκτορα του FBI, με τον διάσημο κανίβαλο-δολοφόνο Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Η ψυχιατρική κατάσταση του Γουίλ Γκράχαμ του δίνει τη δυνατότητα να ξαναζεί τις σκηνές ενός εγκλήματος μέσα από τα μάτια του θύτη. Αυτή τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα του γνωρίζει και θέλει να αξιοποιήσει, στέλνοντας τον στον ψυχολόγο Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο ανώτερός του στο FBI Τζακ Κρόφορντ, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός από τη σειρά «CSI» Λόρενς Φίσμπερν. Αρχικά όμως, ο Γουίλ Γκράχαμ αγνοεί ότι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο σύμβουλός του στο κυνήγι του για έναν διαβόητο δολοφόνο, είναι τελικά ο μεγαλύτερος serial killer όλων των εποχών…

Η νέα σειρά των καναλιών Novacinema είναι βασισμένη στους χαρακτήρες του βιβλίου «Red Dragon» του Τόμας Χάρις, την υπογράφει ο Μπράιαν Φούλερ και αποτελεί ουσιαστικά τo πρίκουελ των περιπετειών του Χάνιμπαλ Λέκτερ. Ο Χιου Ντάνσι υποδύεται το ρόλο του Γουίλ Γκράχαμ, ένα ήρωα που στο παρελθόν έχουν υποδυθεί τόσο ο Γουίλιαμ Πέτερσεν όσο κι ο Έντουαρντ Νόρτον. Το ρόλο του Χάνιμπαλ Λέκτερ κατέχει ο Δανός Μαντς Μίκελσεν, ο κακός του «Casino Royale» που κέρδισε μάλιστα το βραβείο ερμηνείας για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «The Hunt», στο 65ο Φεστιβάλ των Καννών.