Η Χαρά εμφανίστηκε στο σετ πιο «σέξι από ότι πρέπει» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Χαρούλα; Θέλουμε αισθησιακό, όχι σέξι» της είπε η κριτής του Greece’s Next Top Model 2.

«Μάλλον πέρασα τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο αισθησιακό και το σέξι οπότε θέλω να το διορθώσω στη δεύτερη προσπάθεια» τόνισε η παίκτρια στην κάμερα της παραγωγής.

«Είναι καλύτερο αλλά κανείς δεν μπαίνει στο μπάνιο για να βάλει το λάδι του κουνάμενος συνάμενος, λίγο πιο φυσικό» της έκανε ξανά παρατήρηση η Ηλιάνα αφού φάνηκε πως η δοκιμασία αποχώρησης με το διαφημιστικό για το ιριδίζον λάδι σώματος δυσκόλευε την παίκτρια του Greece’s Next Top Model 2.

Τα κοντινά πλάνα της παίκτριας δεν είχαν την επιθυμητή εικόνα για την κριτή η οποία της ανέφερε ξανά: «Τώρα φαινόταν σα να το σιχαίνεσαι το προϊόν. Είχες μια ξινίλα πριν πιάσεις το προϊόν, σα να λες “Παναγία μου! Γιατί πρέπει να πιάσω αυτό το πράγμα;”».

Η Χαρά όμως άρχισε να πιέζεται με τις παρατηρήσεις που της γινόντουσαν και τα μάτια της βούρκωσαν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σηκώθηκε από την καρέκλα της και πήρε το «ζουζουνάκι της», όπως την χαρακτήρισε, αγκαλιά, την ίδια ώρα που η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την Έλενα Χριστοπούλου δυσανασχετούσαν με τα όσα διαδραματιζόντουσαν μπροστά τους.

«Ένα καλό μοντέλο, έχει πάνω απ’ όλα καλό στομάχι» τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου στη Χαρά.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας λήψης η Χαρά προσπάθησε να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό, όμως στο τέλος της δοκιμασίας το συναίσθημα κατέβαλε την παίκτρια και ξέσπασε σε κλάματα. «Δεν καταλαβαίνω τι έκανα λάθος…» είπε στις συμπαίκτριες της καθισμένη σε μια γωνία του στούντιο.