Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το γεγονός που όλοι περιμένουν στο Διαφάνι: τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Οι «Άγριες Μέλισσες» αφήνουν για λίγο στην άκρη, τα μίση, τα πάθη, τις δολοπλοκίες και τα ένοχα μυστικά και φοράνε τα καλά τους ρούχα.

Ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου έφτασε και μετά τη λαμπρή δεξίωση των αρραβώνων, οι δύο οικογένειες έχουν και πάλι… χαρές.

Το Newsbeast.gr εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από τις ετοιμασίες του γάμου, όπου δεν απουσιάζουν η χαρά και η συγκίνηση. Τον γαμπρό ετοιμάζουν ο αδελφός του Κωνσταντής και ο Μελέτης, ενώ η Ασημίνα δείχνει όμορφη μέσα στο λιτό νυφικό της, που είναι πλήρως εναρμονισμένο με την εποχή εκείνη.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, στο αυριανό επεισόδιο  (4/12) με τη νύφη να μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών, αφού πρώτα ορκίζεται στις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο γάμος δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά και η ιστορία θα προχωρήσει κανονικά στην επόμενη ημέρα, όπου οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, όπως μάς έχει συνηθίσει άλλωστε η σειρά του ΑΝΤ1.

Δείτε τις φωτογραφίες: