Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» αναμένονται καταιγιστικές και οι ανατροπές θα διαδεχθούν η μία την άλλη. Ήδη, είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο πως ο Μιλτιάδης αποκάλυψε στο Λάμπρο το λόγο που δεν ήθελε το γάμο του με την Ελένη, αφού η Δρόσω υπάρχει πιθανότητα να είναι αδελφή του.

Κι ενώ το μικρό χωριό Διαφάνι φαίνεται στην πορεία να το περιμένει μεγάλη «μπόρα», υπάρχουν και οι καλές στιγμές, πριν την καταιγίδα. Και αυτή είναι η δεξίωση για τον αρραβώνα του Νικηφόρου με την Ασημίνα.

Η οικογένεια Σεβαστού, αν και δεν πετάει τη σκούφια της για τη νύφη (η Μυρσίνη, διότι ο Δούκας έχει το… σκοπό του) θα κάνει μία δεξίωση, αντάξια του κοινωνικού της status. Τα μέλη της οικογένειας θα φορέσει τα ακριβά της ρούχα και στο τραπέζι θα πάρουν τη θέση τους πλούσια εδέσματα για τους καλεσμένους.

Κι αν η Ελένη στους αρραβώνες δεν ήταν εκεί, αφού την πρόλαβε στην έξοδο του σπιτιού της ο Λάμπρος, όπου πέρασαν μία βραδιά πάθους, στη δεξίωση θα είναι εκεί κανονικά. Μαζί με την Δρόσω, που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Το Newsbeast.gr εξασφάλισε υλικό από την δεξίωση που όλοι περιμένουν. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: