Οι φανατικοί τηλεθεατές του «Παρά Πέντε», άκουγαν συνεχώς για την «κοντή νύφη της Θεοπούλας» αλλά «κοντή» δεν έβλεπαν.

Όταν ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega αποφάσισε να εντάξει στο καστ επιτέλους την «κοντή», οι τηλεθεατές έστησαν… πάρτι.

Η Κατερίνα Θεοχάρη η οποία υποδύθηκε τον επιτυχημένο ρόλο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και θυμήθηκε πως αντέδρασε όταν οι υπεύθυνοι του Mega της πρότειναν τον ρόλο αλλά και γιατί μετά το τέλος της σειράς δεν δούλεψε αλλού.

«Δεν μου έκανε κακό το γεγονός ότι ταυτίστηκα με το ρόλο της “κοντής”. Το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά. Μερικοί ντρέπονται να πουν τη λέξη “κοντή”, μου λένε “εσύ δεν έκανες την…” και λέω ναι, την κοντή στο Παρά Πέντε.

Έβλεπα τη σειρά και περίμενα κι εγώ να δω ποια είναι η κοντή, μαζευόμασταν στο σπίτι και το βλέπαμε και αναρωτιόμασταν ποια θα είναι η κοντή. Και όταν με πήραν από το Mega τρελάθηκα, άρχισα να φωνάζω “όχι, δεν το πιστεύω”. Με έχει πιάσει μια γυναίκα στο δρόμο και μου είπε ότι έχει περάσει τα ίδια που μου έκανε η “Θεοπούλα” στη σειρά.

Μετά το Παρά Πέντε δεν δούλεψα γιατί έκανα επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Έχασα τρία χρόνια κι έπειτα ήρθε η κρίση. Άρχισα ψυχανάλυση γιατί δεν μπόρεσα να διαχειριστώ το ότι έμεινα εκτός», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Θεοχάρη.