Η Σπυρούλα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model 2. Η φωτογραφία της διαγωνιζόμενης δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού και ως εκ τούτου ήταν αυτή που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το σπίτι.

Η Σπυρούλα, η Κάτια και η Ίλντα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στο σημερινό επεισόδιο του αλλά τελικά οι κριτές αποφάσισαν ότι πρέπει να φύγει η Σπυρούλα.

Τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model κλήθηκαν κατά τη δοκιμασία της αποχώρησης να υποδυθούν τις international travellers. Ωστόσο η Σπυρούλα δεν κατάφερε να χαρίσει στην φωτογράφο την πόζα που θα την κρατούσε μέσα στο παιχνίδι.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ενώ οι παίκτριες περνούσαν η μια μετά την άλλη μπροστά από τους κριτές προκειμένου να δουν τις φωτογραφίες τους και να ακούσουν τα σχόλια των κριτών, η Σπυρούλα, ξέσπασε σε κλάματα. Όταν ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να μάθει τι είχε συμβεί το νεαρό μοντέλο του απάντησε: «Έχω κουραστεί να ακούω κακά σχόλια»  και πρόσθεσε: «Προσπαθώ τόσο πολύ αλλά δεν το βλέπετε. Νιώθω ότι όλη η προσπάθεια που κάνω δε βγαίνει προς τα έξω. Έχω ενέργεια, αλλά δεν έχω μια ωραία λήψη και αυτό με στεναχωρεί».

Η Σπυρούλα δέχθηκε την απόφαση των κριτών με χαμόγελο ενώ όταν χαιρετούσε τις φίλες της έκλαιγε και γελούσε μαζί.

Ωστόσο, η Ίλντα ξέσπασε σε λυγμούς και είπε: «Δε γίνεται με την Κάιζερ να γίνεται αυτό» και στην κάμερα πρόσθεσε ότι ένιωσε ότι εκείνη την έδιωξε.