Την ώρα που το «La Casa De Papel» («Η τέλεια ληστεία») παραμένει η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά του γίγαντα του streaming, το Netflix συνεχίζει να επενδύει ισπανικά.

Τώρα έχουμε λοιπόν το «Η», όπως θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά το «Hache», ο πρώτος κύκλος του οποίου αναμένεται ακόμα και μέσα στο 2019.

Ο λόγος για την Ηλένα, η οποία αποσπά σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη του αδυσώπητου αρχηγού ενός καρτέλ ηρωίνης στη Βαρκελώνη της δεκαετίας του 1960 για να φτάσει στην κορυφή του οργανωμένου εγκλήματος.

Η Ισπανία αποδεικνύεται μεγάλος σύμμαχος του καναλιού και τώρα είναι η βραβευμένη Βερόνικα Φερνάντεζ αυτή που δημιουργεί τη νέα σειρά, στην οποία παίζουν οι Αντριάνα Ουγάρτε, Χαβιέ Ρέι και Εντουάρντο Νοριέγκα.

Οχτώ ωριαία επεισόδια που βασίζονται μάλιστα σε πραγματικά γεγονότα θα απαθανατίσουν την ιστορία της πρωταγωνίστριας και της ανόδου της στον κόσμο του εγκλήματος.

Μιας ιερόδουλης δηλαδή που ξεκινά τη μαθητεία της στα χέρια του αρχηγού της τοπικής Μαφίας για να σκαρφαλώσει στα ουράνια του εγκληματικού συνδικάτου.

Πρόκειται για την πέμπτη ισπανική παραγωγή του Netflix και το κανάλι ελπίζει να επαναλάβει τον απόλυτο θρίαμβο του τρομερού «La Casa De Papel»…