Μια σειρά 8 επεισοδίων θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στην πλατφόρμα του Netflix, μπορεί και πριν εκπνεύσει η χρονιά, μια σειρά που έχει κάνει τον ντόρο της στα κοινωνικά μέσα.

Ο λόγος για την ολλανδική «Ares», που μας εισάγει κατευθείαν στα άδυτα μιας μυστικής σπουδαστικής αδελφότητας στην καρδιά του Άμστερνταμ, εκεί που θα βρεθεί η Ρόζα και ο φίλος της περικυκλωμένοι από πλούτο και εξουσία.

Σύντομα ωστόσο θα αντιληφθούν πως κάτι δαιμονικό ενυπάρχει σε όλα αυτά, κάτι σατανικό πλασμένο με τα αφανέρωτα μυστικά της ολλανδικού παρελθόντος. Εκεί δηλαδή που η πραγματική δύναμη έρχεται με ένα τρομερό κόστος.

«Μετά το παράδοξο ατύχημα ενός φίλου της, η Ρόζα συνειδητοποιεί ότι η μυστική φοιτητική οργάνωση που τους δέχτηκε βασίζεται σε σατανικά μυστικά της ολλανδικής ιστορίας», προλογίζει λιτά το Netflix την πρώτη ποτέ ολλανδική σειρά του.

Την οποία είχε ανακοινώσει από τον Φεβρουάριο του 2019, με τα γυρίσματα να ξεκινούν λίγες μέρες αργότερα. Είναι γυρισμένη εξολοκλήρου στο Άμστερνταμ, το οποίο λειτουργεί επίσης ως το ευρωπαϊκό στρατηγείο του streaming καναλιού από το 2015.

Φτιαγμένη από τοπικά συνεργεία και με ντόπιους ηθοποιούς, είναι άλλη μια απόδειξη της δέσμευσης του Netflix για εθνικές σειρές φτιαγμένες στις χώρες τους, μια στρατηγική που λάνσαρε ήδη από το 2015 με τις πρώτες ισπανόφωνες σειρές.